Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνάντησε τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 13:06 Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου συνάντησε τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Ιωάννη Ανδρουλάκη.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, κατόπιν προγραμματισμένης επίσκεψης, συνάντησε τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη, με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας για την προώθηση βιώσιμων και περιβαλλοντικών έργων στην περιοχή.

Η θεματολογία της συνάντησης αφορούσε κυρίως τις δυνατότητες του Δήμου Λαμιέων για την πλήρη αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων του Ταμείου αλλά και την ενεργοποίηση νέων χρηματοδοτικών προγραμμάτων η αξιοποίηση των οποίων μέσω των αντίστοιχων παρεμβάσεων, θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και των συνθηκών του αστικού περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, στη διάρκεια της συνάντησης, ανέλυσε το σχεδιασμό του Δήμου ως προς την υποβολή ώριμων προτάσεων για χρηματοδότηση, σχετικών με τις ανοιχτές αλλά και προγραμματιζόμενες προσκλήσεις του Πράσινου Ταμείου.

Οι προτάσεις αφορούν κυρίως σε δράσεις:

  • αστικής αναζωογόνησης
  • περιβαλλοντικού ισοζυγίου
  • προστασίας φυσικού περιβάλλοντος και
  • απόκτησης κοινόχρηστων χώρων

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανάλυση του σχεδιασμού του Δήμου, δήλωσε ότι οι Υπηρεσίες του Πράσινου Ταμείου θα συνεργαστούν στενά με το Δήμο Λαμιέων για την εκπλήρωση των αναπτυξιακών του στόχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση