Με μειωμένο ωράριο σχολεία και παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 13:18 Με μειωμένο ωράριο σχολεία και παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Η απόφαση του Δημάρχου…

Με απόφαση του Δημάρχου Καμένων Βούρλων Ηλία Κυρμανίδη τροποιείται το ωράριο λειτουργίας σχολείων και παιδικών σταθμών για τις ημέρες που προβλέπονται υψηλές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα:

Οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία) καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καμένων Βούρλων, θα λειτουργήσουν την Τρίτη 11.06.2024, την Τετάρτη 12.06.2024 και την Πέμπτη 13.06.2024 από την έναρξη του ωραρίου έως τις 11:30.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα λειτουργήσουν τα Ολοήμερα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων για το παραπάνω διάστημα.

Επίσης οι σχολικές γιορτές που έχουν προγραμματιστεί από τις ανωτέρα Σχολικές Μονάδες με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτούς, δεν θα πραγματοποιηθούν, τις ανωτέρω ημέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση