Χειροπέδες σε ληστή και το συνεργό του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 13:56 Χειροπέδες σε ληστή και το συνεργό του

Εμπλέκονται σε τέσσερις ληστείες και μία κλοπή από περίπτερα κι άλλα μαγαζιά…

Συνελήφθησαν, τη Δευτέρα (10-06-2024) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δυο (2) άνδρες 35 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για την -κατά περίπτωση- συμμετοχή τους σε τέσσερις ληστείες και μία κλοπή.

Ειδικότερα, την ίδια μέρα, τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 35χρονος, μετέβη διαδοχικά σε δύο περίπτερα σε περιοχές της Χαλκίδας και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε χρηματικά ποσά από τους υπαλλήλους αυτών, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε, όπως προέκυψε,  ο δεύτερος συλληφθείς – συνεργός του.

Οι αστυνομικοί κατόπιν ερευνών εντόπισαν κι έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση το ύποπτο όχημα, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι δυο συλληφθέντες.

Ο οδηγός του οχήματος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, κατέβηκε από το αμάξι και έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ όταν τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί προέβαλλε σθεναρή αντίσταση για να διαφύγει πλην όμως βρέθηκε με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και στην κατάσχεση του αυτοκινήτου του, ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση αξιοποίνων πράξεων.

Από την περαιτέρω διενεργηθείσα έρευνα, μάλιστα προέκυψε ότι ο πρώτος συλληφθείς και οδηγός – ιδιοκτήτης του οχήματος, ενέχεται επιπλέον στην τέλεση δύο (2) ακόμη ληστειών. Η μία πάλι σε περίπτερο και η άλλη σε αρτοποιείο, ενώ ήταν ο δράστης μίας ακόμη κλοπής σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πρώτες πρωινές ώρες της 11-05-2024.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις έκλεψε χρήματα και καπνικά προϊόντα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση