Με επίγεια και εναέρια μέσα, πρόλαβαν την πυρκαγιά στο Καλαμάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 14:45 Με επίγεια και εναέρια μέσα, πρόλαβαν την πυρκαγιά στο Καλαμάκι

Πυρκαγιά και σε περιοχή μεταξύ Θερμοπυλών και Ανθήλης…

Για πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Καλαμακίου και Αγίου Γεωργίου Δομοκού, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το μεσημέρι της Τρίτης (11/6).

Τα PZL Που βρισκόντουσαν ήδη στον αέρα μετά την κινητοποίησή τους για την πυρκαγιά στις Βαρδάτες, ενήργησαν άμεσα και σε συνδυασμό με τις επίγειες δυνάμεις την έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δυνάμεις της Πυροσβεστικής επενέβησαν την ίδια περίπου ώρα μεταξύ Θερμοπυλών και Ανθήλης πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών.

Ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες και ο θερμός αέρας που σε ανοιχτές περιοχές είναι ισχυρός, σε συνδυασμό με τη χαμηλή υγρασία, συνιστούν ένα επικίνδυνο μείγμα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιουνίου, όταν και αναμένεται σταδιακή υποχώρηση του καύσωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση