MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Φθιώτιδα: Προσποιούνται υπαλλήλους του Δήμου Καμένων Βούρλων για να σας κλέψουν

Φθιώτιδα: Προσποιούνται υπαλλήλους του Δήμου Καμένων Βούρλων για να σας κλέψουν

Προσοχή συνιστά ο Δήμαρχος Ηλίας Κυρμανίδης…

Μια επείγουσα και σημαντική ανακοίνωση, ανάρτησε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, και αφορά περιστατικά προσπάθειας εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους που παριστάνουν τους υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου!

Στόχος τους να αλιεύσουν ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν για να μπορέσουν να εισέλθουν σε τραπεζικούς σας λογαριασμούς.

«Ο Δήμος Καμένων Βούρλων δεν ζητά σε καμία περίπτωση κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς! Συνεπώς κάθε τέτοιο τηλεφωνικό αίτημα είναι απόπειρα εξαπάτησης!», σημειώνει με έμφαση ο κ. Κυρμανίδης, που κάνει λόγο για τέτοιες προσπάθειες μέσω τηλεφωνημάτων που έγιναν σε δημότες.

«Επιτήδειοι ισχυρίζονται ότι καλούν από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, προσπαθώντας να αποσπάσουν ευαίσθητα στοιχεία όπως ΑΦΜ, κωδικούς ηλεκτρονικών τραπεζικών υπηρεσιών κ.λ.π.. Συστήνουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απέχετε από οποιαδήποτε παροχή ατομικών στοιχείων όπως τα παραπάνω», επιμένει ο κ. Κυρμανίδης που ζητά την προσοχή σας ώστε να μην πέσετε θύμα απάτης.