Διακοπές ρεύματος σε Αταλάντη και Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 07:50 Διακοπές ρεύματος σε Αταλάντη και Άγιο Κωνσταντίνο την Κυριακή

Οι ώρες διακοπής…

Ανακοινώθηκαν από το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Δήμων Λοκρών και Καμένων Βούρλων, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, λόγω εκτέλεσης εργασιών που πρέπει να γίνουν στα δίκτυα των ανωτέρω περιοχών.

Ειδικότερα για το Δήμο Λοκρών οι εργασίες αφορούν τον Υποσταθμό Αταλάντης και οι διακοπές ρεύματος θα είναι 5λεπτες ήτοι από τις 06:00’ έως τις 06:05’ το πρωί και ξανά από τις 10:00’ έως τις 10:05’ επίσης το πρωί.

Όσον αφορά το Δήμο Καμένων Βούρλων, οι διακοπές θα είναι δύο στην περιοχή της ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα:

Από τις 08.00’ έως τις 08:30’ και από 15:00’ έως 15:30’ διακοπή από τα μισά του Αγίου Κων/νου, ΜΠΕΣΙΡΕΙΚΑ,ΑΧΛΑΔΕΣ, στη ανήφορα Γκατσόνη και Νέα Άγναντη και

Από τις 08.00’ έως τις 15:30’ σε ΑΓΝΑΝΤΗ, ΑΝΤΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση