Περιφέρεια Στερεάς: Βρέθηκαν τα χρήματα για να τελειώσει το κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 08:20 Περιφέρεια Στερεάς: Βρέθηκαν τα χρήματα για να τελειώσει το κλειστό Κολυμβητήριο Λαμίας

«Δέσμευση και υποχρέωσή μας είναι η ολοκλήρωση του νέου κλειστού Κολυμβητηρίου της Λαμίας....», δήλωσε ο Φάνης Σπανός.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός  μερίμνησε για να εξασφαλιστεί επιπλέον χρηματοδότηση, από το «Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2021 – 25», για την ολοκλήρωση της κατασκευής του κλειστού Κολυμβητηρίου στην πόλη της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός υπέγραψε πρόσκληση ένταξης έργου: «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΑΜΙΑΣ», στον άξονα προτεραιότητας: «3.13 - Υποδομές στον τομέα του αθλητισμού» του «ΠΠΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Η δημόσια δαπάνη που διατίθεται με την ανακοίνωση της πρόθεσης χρηματοδότησης ανέρχεται σε 4.000.000 ευρώ. Δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Λαμιέων, που θα πρέπει να καταθέσει την αντίστοιχη πρόταση χρηματοδότησης την επόμενη περίοδο.  

Το νέο κλειστό κολυμβητήριο διαθέτει δύο δεξαμενές κολύμβησης. Μία  ολυμπιακών διαστάσεων  (50μ x 25μ ) και μία  μικρότερη για εκμάθηση, η οποία είναι ασκεπής. Οι κτηριακές εγκαταστάσεις έχουν συνολικό εμβαδόν 5.757,32 τμ.

«Δέσμευση και υποχρέωσή μας είναι η ολοκλήρωση του νέου κλειστού Κολυμβητηρίου της Λαμίας, κόντρα στις πολλές αντιξοότητες που δημιουργούν τα απρόβλεπτα ενός έργου και η περιορισμένη χρηματοδότηση», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Ξεπερνούμε τα εμπόδια και εξασφαλίζουμε νέα χρηματοδότηση ύψους 4.000.000 ευρώ για την ολοκλήρωση των εργασιών, αλλά και για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Δίνουμε τη σκυτάλη στον Δήμο Λαμιέων για να καταθέσει σχετική πρόταση, ώστε να συνεχιστεί ομαλά το έργο και να παραδοθεί σύντομα στους συμπολίτες μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση