MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Δείτε φωτογραφίες από την παιδική μουσική παράσταση «Παραμυθένιες Μελωδίες»

Δείτε φωτογραφίες από την παιδική μουσική παράσταση «Παραμυθένιες Μελωδίες»

Σε έναν ονειρεμένο κόσμο, γεμάτο παραμυθένιες μελωδίες μάς ταξίδεψε το Δημοτικό Ωδείο Λαμίαςσε συνεργασία με το21ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, μέσα από την παιδική, μουσική παράσταση με τίτλο: «Παραμυθένιες Μελωδίες», το απόγευμα της Τετάρτης στοΔημοτικό Θέατρο Λαμίας.

120 μαθήτριες και μαθητές του 21ουΔημοτικού σχολείου Λαμίας, υπό την συνοδεία μικτής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, τραγούδησαν επί σκηνής γνωστές μελωδίες από διάσημες κινηματογραφικές ταινίες.

Ταινίες που έχουμε αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει άπειρες φορές, μελωδίες που μας θυμίζουν ανέμελες στιγμές και όμορφες εικόνες από τα παραμύθια που μάς μεγάλωσαν!

Μια εκδήλωση γεμάτη μελωδίες, κέφι και ζωντάνια, στην οποία διαπιστώσαμε ότι τα αγαπημένα μας κλασσικά τραγούδια και ταινίες έχουν ιδιαίτερη απήχηση και στις νεότερες γενιές!

Μάθαμε τις νότες με το “Do-re-mi” από την “Μελωδία της Ευτυχίας”, τραγουδήσαμε παρέα με τους “7 Νάνους της Χιονάτης” το “Heigh-ho” και με την νονά της “Σταχτοπούτας” το “Biddidi Bobbidi Boo”, ονειρευτήκαμε με τις μελωδίες και τα τραγούδια από την “Ωραία κοιμωμένη”, τις “Αριστόγατες”, τον “Μάγο του Οζ”, τον “Βιολιστή στη Στέγη”, τον “Πινόκιο”, το “Lion King” και αφεθήκαμε για πολλοστή φορά στα μαγικά χέρια της πιο αγαπημένης παραμυθένιας νταντάς, της “Mary Poppins” η οποία μάς οδήγησε προς τη λήξη της εκδήλωσης ενώ σιγοτραγουδούσαμε ενθουσιασμένοι την πιο διάσημη ακαταλαβίστικη λέξη του κόσμου: “Supercalifragilisticexpialidocious”!!

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδος.

Διδασκαλία/Διεύθυνση μουσικών συνόλων:Σταυρούλα Μπότη

Διδασκαλία αγγλικών στίχων:Μαρία Κάππου

Συμμετέχουν οι καθηγητές κ΄ μαθητές του Δ.Ω.Λ.:Αναστασίου Κώστας, Νεοφωτίστου Δήμητρα, Οικονόμου Ελένη, Παπαμίχου Πέπη, Παπαδογιάννης Θοδωρής, Πέτσιανα Νίκη, Πιτσιλιώνη Θεοδώρα, Σιαδήμα Έλενα, Σιαμπούλης Κωνσταντίνος, Συγγούνης Ιωάννης, Τσανή Άννα, Τσέφα Αντονέλα

Βίντεο παράστασης:Χρυσόστομος Μαλάτος

Δείτε φωτογραφίες:

parastasi-odeiou-1

parastasi-odeiou-2

parastasi-odeiou-4

parastasi-odeiou-5

parastasi-odeiou-6

parastasi-odeiou-7

parastasi-odeiou-9

parastasi-odeiou-10

parastasi-odeiou-11

parastasi-odeiou-12

parastasi-odeiou-13

parastasi-odeiou-14

parastasi-odeiou-15

parastasi-odeiou-16

parastasi-odeiou-17

parastasi-odeiou-18

parastasi-odeiou-19

parastasi-odeiou-20

parastasi-odeiou-21

parastasi-odeiou-22

parastasi-odeiou-23

parastasi-odeiou-24

parastasi-odeiou-25

parastasi-odeiou-26

parastasi-odeiou-27

parastasi-odeiou-28

parastasi-odeiou-29

parastasi-odeiou-30

parastasi-odeiou-31

parastasi-odeiou-32

parastasi-odeiou-34