Γέμισε αυτοκίνητα από την εθνική οδό η παραλιακή των Καμένων Βούρλων - Τι συνέβη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 19:55 Γέμισε αυτοκίνητα από την εθνική οδό η παραλιακή των Καμένων Βούρλων - Τι συνέβη

Κυρμανίδης: «Άλλη μια ‘’παθογένεια’’ που αναδεικνύει και αποδεικνύει τον τρόπο που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τα έργα σε αυτή τη χώρα…»

Γιατί γέμισε από αυτοκίνητα που κινούνταν προς Αθήνα, η παραλιακή των Καμένων Βούρλων εξηγεί στους δημότες και επισκέπτες της λουτρόπολης, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης, που ενημερώνει και για τις επόμενες κινήσεις του ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο.

«Σήμερα Σάββατο το πρωί οι κάτοικοι  και οι παραθεριστές των Καμένων Βούρλων είδατε με έκπληξη όλα τα αυτοκίνητα που κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, να διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο των Καμένων Βούρλων.

Ο λόγος που αναγκαστικά έγινε η συγκεκριμένη εκτροπή ήταν ότι λόγω καθίζησης του οδοστρώματος του παραδρόμου στο ύψος της στροφής για τις «Πηγές Κουνιαβίτη» προκλήθηκε μεγάλη ζημιά στον αγωγό ύδρευσης.

Η επιβάρυνση στο οδόστρωμα του παραδρόμου οφείλεται στο ότι εδώ και μήνες σε τακτά χρονικά διαστήματα διακόπτεται η κυκλοφορία στα τούνελ του ΠΑΘΕ για προγραμματισμένη και αναγκαία συντήρηση και εκτρέπεται στον παράδρομο νότια των Καμένων Βούρλων.

Όμως από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος παράδρομος όπως σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε δεν έχει τις προδιαγραφές, άρα ούτε τις προϋποθέσεις για να αντέξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα τόσο μεγάλα φορτία. Άλλη μια «παθογένεια» που αναδεικνύει και αποδεικνύει τον τρόπο που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τα έργα σε αυτή τη χώρα…

Τις επόμενες ημέρες θα θέσω και αυτό (μεταξύ άλλων) το πρόβλημα στην πολιτική ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών. Η οποία ηγεσία εννοείται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για ένα έργο που εκτελέστηκε πριν 15 χρόνια περίπου, είναι όμως υποχρεωμένη να ενσκύψει προκειμένου να βρεθεί λύση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση