Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα - Όλοι την Τρίτη στην Ευελπίδων»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 21:28 Εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα - Όλοι την Τρίτη στην Ευελπίδων»

Επίσκεψη της Ομάδας Γυναικών Μελισσίων - Πεντέλης…

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση» υποδέχτηκαν σήμερα Κυριακή 16/6/24 οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που επισκέφτηκαν την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στην Λάρυμνα Φθιώτιδας με πρωτοβουλία της Ομάδας Γυναικών Μελισσίων - Πεντέλης.

«Η έκφραση αλληλεγγύης είναι η δύναμη που μας βαστά όρθιους 4 χρόνια και 7 Μήνες», σημειώνει το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας.

Όπως ενημερώνουν, υπήρξε ενημέρωση για το τι είναι η ΛΑΡΚΟ και την σημασία της στην ανάπτυξη της βιομηχανίας της χώρας μας συνολικά, αλλά και το ρόλο που παίζει στην τοπική κοινωνία, η οποία  ερημώνει κάτω από την εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών αποφάσεων.

«Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην  κρίσιμη φάση που βρίσκεται ο αγώνας μας για την συνέχιση της εργασίας μας σε αυτή, για να μην ερημώσει ο τόπος μας, για να μην ενεργοποιηθεί ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος», προσθέτει το Σωματείο, που δέχτηκε και οικονομική ενίσχυση η οποία θα διατεθεί για την επίλυση πρακτικών ζητημάτων που είναι αναγκαία  για την πραγματοποίηση των κινητοποιήσεων.

Ανανεώθηκε το ραντεβού για Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 10:00πμ  στην Ευελπίδων, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της επίσκεψης με την Ομάδα Γυναικών της ΟΓΕ στην Λοκρίδα.

«Η ζωντανή έκφραση αλληλεγγύης επιβεβαιώνει ότι, όποτε, όπου, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και με οποιαδήποτε μορφή χρειαστεί, το μέτωπο υπεράσπισης  της επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και όλων των θέσεων εργασίας σε  αυτή, αυτόν τον αγώνα θα τον φτάσει μέχρι το τέλος, μέχρι την νίκη», καταλήγουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και υπενθυμίζουν τους στόχους του αγώνα τους.

«Συνεχίζουμε και διεκδικούμε:

● Με χρήματα που έχει η ΛΑΡΚΟ στα ταμεία της και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό, να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των κατοίκων της περιοχής με ανανέωση των συμβάσεων εργασίας όλων των εργαζομένων μέχρι την μεταβίβαση στον νέο  ιδιοκτήτη.

● Την συντήρηση, τον εκσυγχρονισμό, την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την συνέχιση της εργασία μας σε αυτή.

● Να μην ερημώσουν τα χωριά μας.

Έξω από την ΛΑΡΚΟ δεν πρόκειται να βγούμε.

Παράταση των συμβάσεων εργασίας μέχρι την μεταβίβαση της ΛΑΡΚΟ στον νέο ιδιοκτήτη.

Έχουμε το δίκιο και τα επιχειρήματα, είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, θα (ξανά) βγούμε νικητές.

Ζήτω η Εργατική Αλληλεγγύη.

Καλή αντάμωση

Για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 στις 10:00πμ  στην Ευελπίδων Λεωφορεία, θα αναχωρήσουν:

Οικισμός Λάρυμνας: 7:00 πμ.

Παραλία Λάρυμνας: 7:05 πμ.

Μαλεσίνα: 7:10 πμ.

Μαρτίνο: 7:15 πμ.

Άη Γιάννης: 7:00 πμ.

Κόκκινο: 7:05 πμ.

Ακραίφνιο: 7:20 πμ.

Κάστρο: 7:25 πμ.

Αταλάντη: 7:00 πμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση