Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της φωτεινής σηματοδότησης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 13:48 Δήμος Λαμιέων: Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της φωτεινής σηματοδότησης

Ξεκίνησαν από τη Δευτέρα και θα συνεχιστούν έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, οι εργασίες αντικατάστασης –αναβάθμισης εξοπλισμού των φωτεινών σηματοδοτών σε  κόμβους της πόλης.

Ειδικότερα οι εργασίες πραγματοποιούνται:

1) Κόμβος Λιανοκλαδίου – Στυρφακα -  Τρίτη 18/06/2024.

2) Κόμβος Λιανοκλαδίου & κόμβος Σταυρού - Τετάρτη 19/06/2024

3) Λοιποί Κόμβοι (Χωρίς σβέση κόμβων) – Δευτέρα 17-06-2024 και Πέμπτη 20/06/2024 .

Κατά την διάρκεια των εργασιών, τίθεται εκτός λειτουργίας για μία ημέρα (από το πρωί έως αργά το απόγευμα), ο εκάστοτε κόμβος στον οποίο θα πραγματοποιούνται εργασίες. Η εταιρία «DOTSOFT» στην οποίακοινοποιείται το παρόν, θα πρέπει να εφαρμόσει την δέουσα σήμανση - ασφάλιση κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν από την Ένωση ΕΤΑΙΡΕΙΏΝ «DOTSOFT A.E-EUR.ELEC .LTD», στα πλαίσια του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ», και η επίβλεψη γίνεται από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ Α.Ε, στα πλαίσια Προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Λαμιέων.

Οι εργασίες στοχεύουν στην βελτίωση  και στον καλύτερο συντονισμό της φωτεινής σηματοδότησης και της κυκλοφορίας στην πόλη της Λαμίας, και παρακαλούνται οι δημότες μας να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση