Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας απένειμε πτυχία - διπλώματα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 13:33 Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας απένειμε πτυχία - διπλώματα

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας απένειμε τα πτυχία - διπλώματα στους σπουδαστές του - Δείτε τα ονόματα των βραβευμένων σπουδαστών:

  1. Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00,στην αίθουσα Συναυλιών του, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας έδωσε Πτυχίο Φλάουτου στην σπουδάστρια Κωνσταντίνα - Ευγενία Αρβανιτάκη - τάξη καθηγήτριας κ. Σπυριδούλας Παπαμίχου - με τον βαθμό «Λίαν Καλώς» (9).
  2. Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00, στην αίθουσα Συναυλιών του, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας έδωσε Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής στην σπουδάστρια Φωτεινή Περώνη - τάξη καθηγητή κ.Χαράλαμπου Ριμπά - με τον βαθμό «Άριστα»(10 ) παμψηφεί και Α΄Βραβείο.
  3. Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00, στην αίθουσα Συναυλιών του, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας έδωσε Πτυχίο Φυγής στον σπουδαστή Χρήστο Αλεξανδρίδη - τάξη καθηγητή κ.Βασιλείου Κίτσου - με τον βαθμό «Άριστα» (9,83 ).
  4. Την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 12:00,στην αίθουσα Συναυλιών του, το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας έδωσε Πτυχίο Σαξοφώνου στην σπουδάστρια Νικολίνα Σταμάτη - τάξη καθηγητή κ.Αθανάσιου Φυσέκη - με τον βαθμό «Άριστα» (10).

Οι απολυτήριες εξετάσεις των παραπάνω Σχολών, πραγματοποιήθηκαν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής, που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού, με την υπ.αριθ.173523/5-6-2024 απόφαση.

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας συγχαίρει τους σπουδαστές του και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση