Το θέμα της άρδευσης στο Κωπαϊδικό πεδίο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 14:23 Το θέμα της άρδευσης στο Κωπαϊδικό πεδίο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου…

Με εννέα (9) θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στις 11:00’ το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία), το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με συζήτηση σχετικά με την άρδευση στο Κωπαϊδικό πεδίο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube.

Τα θέματα:

Ενημέρωση για την εξέλιξη της άρδευσης στο Κωπαϊδικό πεδίο.            

Θέμα 1ο: Επικύρωση πρακτικών της 1ης Ειδικής Συνεδρίασης της 04.01.2024, της 2ης Τακτικής Συνεδρίασης της 23.01.2024, και της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης της 08.02.2024, της 4ης Ειδικής Συνεδρίασης (Λογοδοσίας) της 05.03.2024, της 5ης Έκτακτης-Κατεπείγουσας Συνεδρίασης της 19.03.2024, της 6ης Τακτικής Συνεδρίασης της 27.03.2024 και της 7ης Τακτικής Συνεδρίασης της 18.04.2024, του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής: κ. Λουκία Θεοδώρου-Μαγουλά, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 2ο: Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του άρθρου 52 του Ν. 2696/1999 (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας) σε τμήμα της Επαρχιακής οδού 11 στο τμήμα «Αρτάκη – Στενή – όρια κοιν. Στροπώνων», αρμοδιότητας Π.Ε. Εύβοιας.

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας.

Θέμα 3ο: Έγκριση της 3ης Τροποποίησης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 4ο: Έγκριση ταμειακού απολογισμού οικονομικού έτους 2023 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής: κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.     

Θέμα 5ο: Συγκρότηση Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 

Θέμα 6ο: Έκφραση γνώμης για την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ), για την ίδρυση οργανωμένης ανάπτυξης υδατοκαλλιεργειών στις ΠΑΥ Β.3 - ΕΡΑΤΕΙΝΗ, Β.4 - ΓΑΛΑΞΙΔΙ και Β.5 - ΑΝΤΙΚΥΡΑ των Π.Ε. Φωκίδας και Βοιωτίας.

Εισηγητής: κ. Ευάγγελος Κούκουζας, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Μεταφορών.

Θέμα 7ο: Έγκριση 5ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2024. 

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 8ο: Έγκριση του σχεδίου τροποποίησης του καταστατικού του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας με διακριτό τίτλο «ΔΙΑΔΡΟΜΗ».

Εισηγητής: κ. Γεώργιος Δελμούζος, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φωκίδας.      

Θέμα 9ο: Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Κοινότητα Ανανεώσιμης Ενέργειας με την Επωνυμία «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΝ Π.Ε.».

Εισηγητής: κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση