Φθιώτιδα: 58χρονος κακοποιούσε τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά τους
Του πέρασαν χειροπέδες και για ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε στο σπίτι…
Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, αποκάλυψε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών σε σπίτι 58χρονου σε χωριό του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Ο 58χρονος φέρεται να ξεκίνησε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα με ένα από αυτά, μια καρέκλα, να βρίσκει και την 12χρονη κόρη του, την οποία και τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι.
Στη συνέχεια η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία στην αστυνομία.
Η υπόθεση όμως πήρε νέα τροπή, καθώς οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμφίκλειας - Ελάτειας που επενέβησαν στο σημείο μαζί με συναδέλφους τους της ΟΠΚΕ, κατόπιν υπόδειξης της συζύγου, βρήκαν και μια συσκευασία με 148 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οπότε το κατηγορητήριο έγινε πιο σύνθετο.
Ο 58χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε την Τετάρτη (10/7) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία να διαχωρίζεται σε αυτή την ενδοοικογενειακής βίας και για τα ναρκωτικά, για τα οποία θα απολογηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου.
Η σύζυγός του με τα ανήλικα παιδιά της δέχθηκε να φιλοξενηθούν σε προστατευόμενη δομή το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο δε θέλησε να εγκατασταθεί στο κινητό της η εφαρμογή του Panic Buton. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της παρουσίαζε κακοποιητική συμπεριφορά ιδιαίτερα σε βάρος εκείνης, αλλά και των παιδιών τους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Λαμία: Η σακούλα αντί για λίρες και χρήματα είχε μέσα πέτρες και καλαμπόκια - Πως παγίδεψε τους απατεώνες
Στη φυλακή ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες που είχε «πλούσιο» ποινικό παρελθόν. Οι απίθανες δικαιολογίες των κατηγορούμενων...
Δείτε το πλήρες πρόγραμμα με νέες διακοπές ρεύματος στη Φθιώτιδα
Μέχρι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου…
Λαμία: «Το Ράλλυ προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικό δρόμο» - Εξοργισμένοι οι αγρότες στο Λιανοκλάδι - ΒΙΝΤΕΟ
«Ζητάμε άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση για τις καλλιέργειες, διαφορετικά θα κινηθούμε νομικά..», λένε οι αγρότες στην κάμερα του LamiaReport.
Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λαμίας
Ποιοι έχουν δικαίωμα εγγραφής...
Καιρός «δύο ταχυτήτων»: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Πότε έρχονται οι φθινοπωρινές βροχές
Σε δύο «ταχύτητες» θα κινηθεί ο καιρός αυτή την εβδομάδα, με τον υδράργυρο να υποχωρεί έως την Τετάρτη, πριν πάρει ξανά την ανιούσα από την Πέμπτη.