ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στη Φθιώτιδα

«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στη Φθιώτιδα

Τα υδροπλάνα θα πιάνουν Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και Θεολόγο…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η αδειοδότηση για τη δημιουργία σταθμών υδροπλάνων σε τέσσερα (4) λιμάνια του νομού και συγκεκριμένα σε Γλύφα, Ράχες, Αρκίτσα, και ΘεολόγοΜαλεσίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport εστάλησαν από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Ναυσιπλοΐας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής, οι θετικές εισηγήσεις στα αιτήματα έγκρισης Υδάτινης Περιοχής ως Υδάτινο Πεδίο της Hellenic Seaplanes (Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.), για τους λιμένες Γλύφας Στυλίδας, Ράχες Στυλίδας, Αρκίτσας Φθιώτιδας και Θεολόγου Φθιώτιδας.

Σε αυτά αποτυπώνονται οι διάδρομοι προς-αποθαλάσσωσης των υδροπλάνων, περιοχή ελιγμών, περιοχή υδατοδρόμησης και θέση ελλιμενισμού υδροπλάνου, που θα ελέγξουν οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές (Λιμεναρχείο Στυλίδας, Α’ Λιμενικό Τμήμα Γλύφας και Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης), ώστε να διατυπώσουν την τελική γνώμηστη θετική εισήγηση του ΥΝΑΝΠ.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων έκανε τη δική του ευχή στο πλαίσιο της δράσης Make-A-Wish
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Εχιναίων έκανε τη δική του ευχή στο πλαίσιο της δράσης Make-A-Wish