Έπιασαν τον ληστή "μασκαρά" την ώρα που έφευγε με 300.000€ από την τράπεζα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 08:01 Έπιασαν τον ληστή "μασκαρά" την ώρα που έφευγε με 300.000€ από την τράπεζα!

Ο 34χρονος ληστής, ήταν πολύ άνετος και έδειχνε να τα είχε μελετήσει όλα εκτός από το πάτημα του μπουτόν που ειδοποίησε την αστυνομία...

Η ληστεία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε υποκατάστημα της "Πειραιώς" στη Νέα Αρτάκη. Ο 34χρονος μπήκε στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, στις 14:20. Φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο, γυαλιά και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη.

Όταν μπήκε στην τράπεζα υπήρχαν έξι γυναίκες υπάλληλοι και μια πελάτισσα. Ο ληστής με την απειλή πιστολιού οδήγησε τις 7 γυναίκες στο υπόγειο, όπου υπήρχε το χρηματοκιβωτιο. Υποχρέωσε τη Δ/ντρια να το ανοίξει και αφού περίμενε υπομονετικά πήρε τα χρήματα.

Στη συνέχεια κλείδωσε στο υπόγειο τις 6 γυναίκες και παίρνοντας μαζί του μια από αυτές ανέβηκε πάλι στο ισόγειο. Εκεί πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και στις κασέτες του ΑΤΜ. Συνολικά σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει 306.000€.

Την ώρα που ο 34χρονος βγήκε από την τράπεζα, για να πάρει τη μηχανή που είχε αφήσει απ΄έξω και να εξαφανιστεί, τον περίμεναν οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νέας Αρτάκης, που είχαν ενημερωθεί από το μπουτόν του συναγερμού, και του πέρασαν χειροπέδες.

Όπως αποδείχτηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για τη ληστεία ήταν κρότου λάμψης, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο σακίδιο είχε και ένα καλάσνικοφ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση