Φθιώτιδα: Διέρρηξαν πρώην δημαρχείο για να εξαφανίσουν στοιχεία?

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 07:45 Φθιώτιδα: Διέρρηξαν πρώην δημαρχείο για να εξαφανίσουν στοιχεία?

Την ίδια περίοδο στον συγκεκριμένο Δήμο ο έλεγχος του ΣΔΟΕ είναι σε εξέλιξη...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η διάρρηξη έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο παλιό δημαρχείο της Σπερχειάδας που τώρα στεγάζει υπηρεσίες του Δήμου Μακρακώμης.

Οι "ποντικοί" δεν ήθελαν να κλέψουν κάποια πράγματα αξίας. Το μόνο που έκαναν ήταν να πάνε στο υπόγειο του παλιού δημαρχείου και να κλέψουν το αρχείο που είχε μέσα εντάλματα πληρωμών. Οι πληροφορίες λένε ότι τα εντάλματα που εκλάπησαν αφορούσαν πληρωμές από το 2014 και πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι σε εξέλιξη έλεγχος του ΣΔΟΕ στο συγκεκριμένο δήμο και ότι τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην τοπική κοινωνία λένε ότι η διάρρηξη έγινε για να εξαφανιστούν κάποια στοιχεία πριν αυτά πέσουν στα χέρια των ράμπο του ΣΔΟΕ.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και όταν γινόταν έλεγχος από το ΣΔΟΕ στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας. Τότε κάποιοι "άγνωστοι" είχαν διαρρήξει τα γραφεία του Ε.Κ. και είχαν "κλέψει" τα βιβλία των πρακτικών του Δ.Σ και άλλα έγγραφα.

Για τη διάρρηξη στο παλιό δημαρχείο Μακρακώμης ενημερωθηκε η αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση