Λακκούβες "παγίδες" στους παραδρόμους έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 08:05 Λακκούβες "παγίδες" στους παραδρόμους έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Οδηγοί προσοχή στους παραδρόμους - Λακκούβες παγίδες στο ύψος της Ανθήλης.

Είναι πολλές οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στο LamiaReport για τις επικίνδυνες λακκούβες που υπάρχουν στους παράδρομους της εθνικής οδού.

Πολλοί είναι οι οδηγοί που κατέστρεψαν τα αυτοκίνητά τους, ενώ τη νύχτα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τους οδηγούς, αφού ο φωτισμός είναι ελλιπής και μπορεί να προκληθούν σοβαρά ατυχηματα.

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι δρόμοι αυτοί δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοιο φορτίο. Τα περισσότερα φορτηγά κινούνται από τους παράδρομους για να αποφύγουν τα διόδια. Πολλοί οδηγοί μάλιστα, που δεν γνωρίζουν και τους δρόμους, κυρίως ξένοι, κινούνται και με μεγάλες ταχύτητες.

Η επόμενη τεράστια λακκούβα που θα δειτε στο βίντεο που ακολουθεί είναι στο ύψος της Ανθήλης, στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο πριν τα πρατήρια. Πολλά ζαντολάστιχα και κάρτερ καταστράφηκαν το τελευταίο 48ωρο, όπως του αυτοκινήτου στην επόμενη φωτογραφία. 

Οδηγοί που κινούνται καθημερινά στο σημείο αυτό μας είπαν ότι η μεγάλη λακκούβα είναι από το καλοκαίρι. Με τις βροχές του Φθινοπώρου και του Χειμώνα έγινε ακόμη μεγαλύτερη.

Το τελευταίο όμως 48ωρο έγινε και το νεροφάγωμα δεξιά του δρόμου στο ρεύμα προς Λαμία, το οποίο ήταν καλυμμένο από το νερό και έτσι έπεσαν στην παγίδα και οδηγοί που υποτίθεται ότι γνώριζαν το δρόμο.

Η πρόχειρη σήμανση, που είχαν τοποθετήσει λίγο πριν το επικίνδυνο σημείο, δεν υπήρχε γιατί τα σήματα τα είχαν ρίξει τα φορτηγά.

Δείτε φωτογραφίες...

Δείτε το βίντεο:

Η επόμενη λακκούβα είναι ακριβώς στον απέναντι παράδρομο, πάλι στο ύψος της Ανθήλης, πριν από την είσοδο του πρατηρίου της ΕΚΟ.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση