Λαμία: Προσοχή πετούν πέτρες στους οδηγούς!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 09:21 Λαμία: Προσοχή πετούν πέτρες στους οδηγούς! (φώτο αρχείου)

Στο ίδιο έργο θεατές στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος της «Καμηλόβρυσης» (7ο - 8ο χλμ Λαμίας - Δομοκού).

Οι ρομά της «Καμηλόβρυσης» αντιγράφοντας τους ρομά στο Πυρί Θηβών, στήνουν καρτέρι στους διερχόμενους οδηγούς και πετούν πέτρες στα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος, από τον αιφνιδιασμό που δέχεται ο αμέριμνος οδηγός, όταν "σκάει" η πέτρα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο LamiaReport πρόσφατα σημειώθηκαν δυο κρούσματα. Στη μια περίπτωση μάλιστα, νεαροί ρομά που βρισκόντουσαν πάνω από το δρόμο, κύλησαν μια μεγάλη πέτρα, με αποτέλεσμα να την πάρει από κάτω το αυτοκίνητο και να πάθει ζημιά στο σασμάν.

Ο στόχος των ρομά που πετάνε πέτρες είναι να σταματήσει ο οδηγός και στη συνέχεια με τη μέθοδο της απασχόλησης να του πάρουν ότι πολύτιμο υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο, από την τσάντα με τα χρήματα μεχρι το κινητό και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας βρουν.

Οι φωτογραφίες είναι από παλαιότερη επίθεση που είχε γίνει σε αυτοκίνητο δικηγόρου από την Αθήνα, ο οποίος διερχόμενος από τη Λαμία δέχθηκε επίθεση στην Καμηλόβρυση.

Όταν σταμάτησε και κατέβηκε από το αυτοκίνητο σοκαρισμένος, οι νεαροί ρομά σε χρόνο μηδέν του πήραν το χαρτοφύλακα που είχε μέσα χρήματα και σημαντικά έγγραφα από δικογραφίες.

Οδηγοί έχετε το νου σας...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση