Σοβαρό τροχαίο σε στροφή καρμανιόλα στη Λαμία - Δύο τραυματίες - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 08:20 Σοβαρό τροχαίο σε στροφή καρμανιόλα στη Λαμία - Δύο τραυματίες - ΦΩΤΟ

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στη στροφή καρμανιόλα - Πόσοι πρέπει να σκοτωθούν για να ασχοληθούν οι αρμόδιοι, με την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο?????

Το τροχαίο έγινε στη 1:30΄ το μεσημέρι του Σαββάτου στη στροφή που βρίσκεται στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, στο ύψος του νοσοκομείου, όπου κάθε φορά που βρέχει και όχι μόνο έχουν απανωτά τροχαία.

Αυτή τη φορά κάτω από άγνωστες συνθήκες το αγροτικό, το οποίο είχε κατεύθυνση από Δομοκό προς Λαμία, συγκρούστηκε με το μαυρο Ι.Χ., που κινούταν με αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δυο οδηγοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Τόσο η συγκεκριμένη στροφή όσο και άλλα σημεία του δρόμου Λαμίας - Δομοκού είναι άκρως επικίνδυνα και το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κατασκευαστικές αστοχίες και κλίσεις σε στροφές που σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα.

Είναι καιρός οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να ασχοληθούν με το δρόμο καρμανιόλα, καθώς επίσης και το ΤΕΕ να πάρει θέση για το τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο δρόμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση