Φθιώτιδα: Μετά το αφεντικό δολοφόνησαν και το σκύλο του!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 09:35 Φθιώτιδα: Μετά το αφεντικό δολοφόνησαν και το σκύλο του!

Δηλητηρίασαν με φόλα το πιστό σκυλί του δολοφονημένου Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Μάκη Γκαλιμάνη.

Ο Ζόζεφ ήταν το πιστό λυκόσκυλο που είχε ο αδικοχαμένος αρχιφύλακας Μάκης Γκαλιμάνης, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε με μαφιόζικο τρόπο στις 21 Φεβρουαρίου του 2015.

Δυόμισι χρόνια μετά στο ίδιο μέρος στην παραθαλάσσια Κουβέλα, κάποιος δηλητηρίασε το σκυλί της οικογενείας, σύμφωνα και με την καταγγελία της Προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Έφης Γρίβα:

«Το χειμώνα του 2015 σε ενέδρα θανάτου που έστησαν στο σπίτι του στην Κουβέλα,σκοτώθηκε ο Μάκης Γκαλιμάνης.

Δυόμισι χρόνια μετά, η οικογένειά του γνώρισε εκ νέου τη βία αφού πριν μερικές ημέρες κοντά στο σημείο εκτέλεσης δολοφόνησαν με δηλητήριο (φόλα) και τον αγαπημένο του σκύλο, τον Ζόζεφ, ένα λευκό λυκόσκυλο τον "φύλακα άγγελο" της οικογένειας Γκαλιμάνη που είχε γίνει η σκιά  της μετά τον θάνατο του Μάκη.

Ο Ζόζεφ, ο "αρχηγός" της Κουβέλας πιστός πάντα στεκόταν έξω από το σπίτι τους έτοιμος να ακολουθήσει τους γονείς του εκλιπόντος σε κάθε τους έξοδο. Αυτόν το υπέροχο σκύλο κάποιος "άνθρωπος" δεν δίστασε να τον "φαρμακώσει" γιατί πιθανώς τον ενοχλούσε.

Γιατί εκτός από την πολιτική βία υπάρχει και η βία των ανθρώπων της διπλανής πόρτας που με ελαφριά την συνείδηση, ύπουλα κακοποιούν και σκοτώνουν ό,τι δίνει χαρά στους συνανθρώπους τους. Αυτοί δεν διστάζουν ακόμη και σε τέτοιες περιπτώσεις που ο πόνος από το πρόσφατο φονικό είναι ακόμα νωπός».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση