Λαμία: Σκοτώθηκε ο Γιάννης Ραχιώτης - Σήμερα η κηδεία του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 07:30 Λαμία: Σκοτώθηκε ο Γιάννης Ραχιώτης - Σήμερα η κηδεία του

Θανατηφόρο τροχαίο το πρωί του Σαββάτου στη Λαμία - Αν φορούσε ζώνη θα είχε σωθεί - Το απόγευμα της Δευτέρας η κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη Ραχιώτη.

Δυο νεαροί Λαμιώτες είχαν πάει για διασκέδαση στο πάρτι νεολαίας στην Λαδικού Υπάτης και επέστρεφαν το πρωί του Σαββάτου στη Λαμία.

Το αυτοκίνητο, ένα κόκκινο παλιό Toyota starlet, οδηγούσε ο 33χρονος Γιάννης Ραχιώτης, αλλά ήταν ιδιοκτησίας του φίλου του, που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Γύρω στις 7:00'  το πρωί αμέσως μετά τη νέα γέφυρα του Σταυρού, σε μια ελαφριά στροφή, ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και το αυτοκίνητο έφερε τούμπες μέσα στο δρόμο.

Δυστυχώς ο άτυχος 33χρονος, που δεν φορούσε ζώνη, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

Ο φίλος του δεν έπαθε τίποτα και βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος.

Η τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αιτία του θανατηφόρου τροχαίου.

Ο Γιάννης Ραχιώτης διέμενε στη Λαμία, αλλά είχε καταγωγή από τη Λαδικού Υπάτης, όπου πηγαινοερχόταν συχνά, αφου εκεί είχε διάφορες αγροκτηνοτροφικές εργασίες.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την κοινότητα, όπου ο Γιάννης ήταν πολύ αγαπητός. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού ανέβαλε την προγραμματισμένη εκδήλωση για το βράδυ του Σαββάτου, μετά την τραγική είδηση για τον χαμό του 33χρονου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου, στις 5:00' το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στη Λαμία. Θα ακολουθήσει η ταφή στη Λαδικού Υπάτης.

Οι φίλοι του αποχαιρετούν τον Γιάννη στο facebook - Δείτε εδώ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση