Σπαραγμός στην Υπάτη: «Έφυγε» και η Κωνσταντίνα μετά τον αδελφό της και τη μητέρα τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 08:15 Σπαραγμός στην Υπάτη: «Έφυγε» και η Κωνσταντίνα μετά τον αδελφό της και τη μητέρα τους (Κωνσταντίνα και Σωτήρης - Τα δυο αδέλφια που "έφυγαν")

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Παπα-Δημήτρη που ο καρκίνος πήρε τα τρία από τα πέντε μέλη της μέσα σε δύο χρόνια – Σήμερα η κηδεία της 29χρονης κοπέλας.

Έφυγε χθες 27 Δεκεμβρίου 2017 η 29χρονη Κωνσταντίνα Δελήμπαση μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Η Κωνσταντίνα ήταν πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Υπάτης και όχι μόνο, καθώς λειτουργούσε κομμωτήριο στην περιοχή, πριν η αρρώστια της χτυπήσει την πόρτα και της αλλάξει τη ζωή.

Σύμμαχοί της στην άνιση μάχη με τον καρκίνο η οικογένειά της. Όμως το τραγικό παιχνίδι της μοίρας έμελλε να χτυπήσει η αρρώστια δύο ακόμη από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τη μητέρα της και τον μικρό της αδερφό, Σωτήρη.

Ο Σωτήρης έφυγε πέρυσι στις 9 Αυγούστου 2016, μόλις στα 23 του χρόνια, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2015, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, επίσης από καρκίνο και η πολυαγαπημένη τους μητέρα.

Στην επόμενη φωτογραφία ο Σωτήρης και Κωνσταντίνα Δελήμπαση που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Βαρύ το πένθος για τον 57χρονο Παπά – Δημήτρη του ιερέα των Λουτρών Υπάτης και το μεγάλο γιο της οικογένειας, τον 32χρονο Ηρωδίωνα, που έμειναν πίσω, να τιμούν τη μνήμη των τόσο πρόωρα χαμένων ανθρώπων τους.

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα γίνει σήμερα Πέμπτη (28/12) στις 11:00'  το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Υπάτης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Φθιωτικής γης που θα την σκεπάσει… 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση