ΓΝ Λαμίας: Τα «εντέλλεσθε» Ιανουαρίου για το Αναισθησιολογικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 23:28 ΓΝ Λαμίας: Τα «εντέλλεσθε» Ιανουαρίου για το Αναισθησιολογικό

Συνολικά οι μισές εφημερίες του Αναισθησιολογικού Τμήματος για το μήνα Ιανουάριο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, καλούνται να αναπληρωθούν από γιατρούς των υπολοίπων Νοσοκομείων της 5ης ΥΠΕ μετά τις αναρρωτικές άδειες.

Το θέμα με την έλλειψη αναισθησιολόγου, δεν πρόεκυψε μόνο από την ξαφνική αδιαθεσία της μοναδικής αναισθησιολόγου που είχε απομείνει στο ΓΝ Λαμίας, αλλά και από την απροθυμία των γιατρών από τα άλλα Νοσοκομεία να έρθουν στη Λαμία.

Χαρακτηριστική είναι η οδηγία της 5ης ΥΠΕ που συνοδεύει τις εντολές μετακίνησης  των ιατρών προς το Νοσοκομείο Λαμίας και απευθύνεται στη Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού στο ΓΝ Λαμίας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Υπεύθυνη για την υλοποίηση και την παρακολούθηση της ανωτέρω απόφασης ορίζεται η Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος του Γ.Ν. Λαμίας και σε περίπτωση απουσίας ιατρού, θα ενημερώνει τον Διευθυντή του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου απ’ όπου μετακινείται ο ιατρός, ο οποίος θα μεριμνά για την άμεση αντικατάστασή του, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην υπηρεσία μας».

Για την ιστορία από τις 5 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να καλυφθούν 14 εφημερίες από Αναισθησιολόγους των Νοσοκομείων, Λάρισας (Πανεπιστημιακό), Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Άμφισσας και Χαλκίδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση