Φθιώτιδα: Περιπέτεια στο Ροβολιάρι για 50 εκδρομείς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 21:35 Φθιώτιδα: Περιπέτεια στο Ροβολιάρι για 50 εκδρομείς (φωτογραφία αρχείου)

Έμεινε το λεωφορείο τους μετά από ατύχημα - Επιχείρηση για την ασφαλή μεταφορά τους στη Μακρακώμη…

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Στερεάς για την ασφαλή μεταφορά 50 εκδρομέων που εγκλωβίστηκαν μετά από ατύχημα του λεωφορείου που τους μετέφερε, έξω από το Ροβολιάρι του Δήμου Μακρακώμης.

Σε μία στροφή το μεγάλο όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου και δεν μπορεί να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες του να βγουν στο δρόμο και να προσπαθούν να ζεσταθούν ανάβοντας φωτιές περιμένοντας βοήθεια.

Σε πρώτη φάση απομακρύνθηκαν με περιπολικό της Αστυνομίας όσοι είχαν άμεση ανάγκη να βρεθούν σε ζεστό μέρος, ενώ από την Πολιτική Προστασία ειδοποιήθηκε λεωφορείο από τη Μακρακώμη για τη μεταφορά των υπολοίπων.

Συνολικά ήταν τρία λεωφορεία που επέστρεφαν από το Σμόκοβο μέσω της Μονής Ρεντίνας και ο στενός δρόμος αποδείχτηκε παγίδα για το ένα εξ αυτών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport δεν υπήρξε κίνδυνος ή κάποιος τραυματισμός για επιβάτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση