Στην αντεπίθεση ο Δήμαρχος Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 19:23 Στην αντεπίθεση ο Δήμαρχος Μακρακώμης

Πρώτο "κρας τεστ" για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου…

Μετά από 15 ημέρες η Δημοτική Αρχή Μακρακώμης και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Θύμιος Παπαευθυμίου, απαντά τελικά στην καταγγελία 11 μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που ζητούσαν κατασταλτικό – δημοσιονομικό έλεγχο προκειμένου να συνεχίσουν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του.

Ο κ. Παπαευθυμίου απευθύνοντας την απάντηση τόσο προς αυτούς που συνέταξαν την καταγγελία, όσο και προς τους αποδέκτες αυτής, περιγράφει ως «γελοιότητες» όσα του καταμαρτυρούν. Μάλιστα θα σημειώναμε ότι πρόκειται περισσότερο για προειδοποιητική επιστολή (αφού αναφέρει ότι όποιος συνειδητά δε συμμετέχει σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις εκπίπτει του αξιώματος του) και όχι για καθαρή απάντηση σε όσα τον καταγγέλλουν, καθώς όπως υποστηρίζει πρόκειται "για ξαναζεσταμένες αντιπολιτευτικές ρουκέτες" από το 2012 που δεν είχαν πείσει και τότε κανέναν αφού τον επανεξέλεξαν Δήμαρχο.

Από την άλλη πάντως διαφαίνεται και η αγωνία του σχετικά με την λειτουργία του Συμβουλίου. Μάλιστα απόψε (14/2) είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση (6η) όπου θα γίνει και το πρώτο «κρασ-τεστ» για το αν θα υπάρξει απαρτία (14 από τα 27 μέλη).

Διαβάστε την απάντηση του κ. Παπαευθυμίου:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση