Λαμία: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την τρελή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 10:40 Λαμία: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την τρελή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Ο "μπόμπος" προκάλεσε πανικό στη Λαμία - Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε σοβαρό ατύχημα - Δείτε βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη.

Ένα μικρό μηχανάκι, "μπόμπος" όπως το λένε, με έναν νεαρό αναβάτη, αναστάτωσε χθες το απόγευμα όλη τη Λαμία και τις αστυνομικές υπηρεσίες, όταν δε σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στην πλατεία Λαού.

Ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης, όπου ο νεαρός παραβίασε όλα τα "stop", μονοδρόμους και πεζόδρομους, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την δική του σωματική ακεραιότητα όσο και των ανύποπτων πεζών κι οδηγών που έτυχε να διασταυρωθούν μαζί του!

Σημειωτέον ότι το μηχανάκι δεν έφερε πινακίδες, ενώ ο νεαρός παρά το γεγονός ότι δεν είχε σταματήσει στο αρχικό σήμα, ξαναπέρασε μπροστά από τους αστυνομικούς προκαλώντας τους να τον κυνηγήσουν.

Ο νεαρός με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, περνούσε "αέρας" από STOP και φανάρια. Ο ίδιος από καθαρή τύχη δεν έπαθε σοβαρό ατύχημα, ενώ κινδύνεψαν και πεζοί, που παραλίγο να παρασυρθούν από το μηχανάκι ,που έτρεχε μέσα ακόμα και σε πεζόδρομους.

Η καταδίωξη έφτασε μέχρι το Παγκράτι, όπου ο νεαρός οδηγούσε μέσα στις γραμμές του τραίνου, για να καταφέρει να ξεφύγει τελικά από τους αστυνομικούς.

* Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση το μηχανάκι εντοπίστηκε παρατημένο σε χωράφι στη νότια Λαμία. Ο 19χρονος δράστης παρουσιάστηκε σήμερα στις 8:30' το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο φακός του LamiaReport κατέγραψε εικόνες από την καταδίωξη στην πλατεία Πάρκου, όπου ο νεαρός παραβιάζει το STOP στη συμβολή των οδών Χατζοπούλου και Σατωβριάνδου.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση