Φθιώτιδα: Επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» με εντολή Εισαγγελέα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 09:36 Φθιώτιδα: Επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες» με εντολή Εισαγγελέα!

Μικτά κλιμάκια σε όλες τις παραλίες για τις «μόνιμες» ομπρέλες και καρέκλες! Έρχονται πρόστιμα…

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχτηκε η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, την επιχείρηση «αδειάσματος» της παραλίας των Καμένων Βούρλων από τις μόνιμες βάσεις ομπρελών, καρεκλών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης που είχαν εναποθέσει εκεί οι διάφοροι «καταπατητές».

Η μοναδική παρατήρηση ήταν ότι δεν είναι μόνο τα Καμένα Βούρλα που ψάχνεις να απλώσεις πετσέτα εξαιτίας των μόνιμων κατασκευών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελείας Λαμίας Χάρη Λακαφώση είναι προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και για όλον τον νομό, καθώς οι καταγγελίες προέρχονται από διάφορα σημεία του Μαλιακού και του Βόρειου Ευβοϊκού.

Για αυτό το λόγο συστήνονται μικτά κλιμάκια από Λιμενικό, Kτηματική Yπηρεσία και Αστυνομία για την εξαφάνιση των ντροπιαστικών εικόνων που δυστυχώς έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες στις Ελληνικές παραλίες.

Η εντολή δεν κάνει διακρίσεις αν οι «καταπατητές» είναι φυσικά πρόσωπα ή επιχειρήσεις, ενώ σε δεύτερο χρόνο, σε περίπτωση δηλαδή μη συμμόρφωσης, θα πέσουν και τα ανάλογα πρόστιμα.

Στόχος η απρόσκοπτη προσέγγιση των δημόσιων παραλιών από όλον τον κόσμο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση