Επιτέλους μόνιμος Ογκολόγος στο Νοσοκομείο Λαμίας!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 08:20 Επιτέλους μόνιμος Ογκολόγος στο Νοσοκομείο Λαμίας!

Επανδρώνεται και η Ψυχιατρική Κλινική…

Τα ευχάριστα νέα που σας είχαμε μεταδώσει πριν από μερικές ημέρες για τον διορισμό Ογκολόγου  στο Νοσοκομείο Λαμίας, έλαβαν σάρκα και οστά με την ανάληψη υπηρεσίας από τον Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Α’ Σεραφείμ Καλτσά.

Με την έλευση του κ. Καλτσά, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ΓΝ Λαμίας, «επιλύεται το πρόβλημα λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος του Γ.Ν Λαμίας ενώ ως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμα (1) μία πρόσληψη για δεύτερο Παθολόγο-Ογκολόγο Επιμελητή Β’ για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών, με αποτέλεσμα να μπορεί το νοσοκομείο σταδιακά να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ευπαθή ομάδα των Ογκολογικών περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή».

Δεν είναι όμως μόνο η έλευση Ογκολόγου στο Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά και αυτή του Ψυχίατρου Επιμελητή Β’ Απόστολου Γκλέτσου, ως αρχή για τη λειτουργία του… υπολειτουργούντος μέχρι σήμερα τομέα της Ψυχικής Υγείας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέχρι τέλους του έτους και εδώ προγραμματίζονται δύο ακόμη μόνιμες προσλήψεις ψυχιάτρων, οι θέσεις των οποίων έχουν προκηρυχθεί.

Σύμφωνα με το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, ο οποίος μαζί με τον Αναπληρωτή Διοικητή Ανδρέα Κολκυθά υποδέχτηκαν τους δύο γιατρούς, «η προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού που έχει προγραμματιστεί, αυξάνει σημαντικά την δυνατότητα της ποιοτικής και έγκαιρης διάγνωσης. Συνεχίζουμε,  με σωστό Προγραμματισμό προσφέροντας τα μέγιστα στην κατεύθυνση παροχής Άρτιων Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες του Νομού μας και των όμορων Νομών, με γνώμονα οι υπηρεσίες υγείας του Νοσοκομείο μας να είναι ποιοτικές και εξατομικευμένες στον πολίτη».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση