Η BERGMANN Kord επιβραβεύει την πολυετή προσφορά των συνεργατών της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016 20:52 Η BERGMANN Kord επιβραβεύει την πολυετή προσφορά των συνεργατών της

Η Bergmann Kord παρέθεσε δεξίωση στο εστιατόριο “La Veranda” του ξενοδοχείου Metropolitan, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, προς τιμήν του επισκέπτη Προέδρου της BERGMANN Γερμανίας κυρίου Klaus Müller .

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας προσφέρθηκε γεύμα σε συνεργάτες, δημοσιογράφους και στελέχη της Bergmann Kord, ο κύριος Klaus Müller  βράβευσε  τέσσερις (4) παρευρισκομένους για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα:
1) Την κυρία Αφροδίτη Κορδερά, Διευθύντρια του Επιστημονικού Κέντρου Νέας Σμύρνης Συγγρού, για την 35ετή προσφορά της στην εταιρεία.

2) Τον κύριο Αναστάσιο Γκιώνη, ιατρό,  Διευθυντή  Αναισθησιολογικού, για την 20ετή προσφορά του στην εταιρεία.

3) Την κυρία Ευαγγελία Νομικού, Υπεύθυνη Τμήματος Θεραπειών κατά της Τριχόπτωσης, για την 30ετή προσφορά της στην εταιρεία.

4) Τον κύριο  Γεώργιο Κοσμόπουλο, Υπεύθυνο στον Τομέα Τεχνικής Αποκατάστασης Μαλλιών, για την 20ετή προσφορά του στην εταιρεία.

Έχοντας λάβει τις τιμητικές πλακέτες, οι βραβευθέντες, πραγματικά συγκινημένοι από την κίνηση αναγνώρισης της εταιρείας προς το πρόσωπό τους, δήλωσαν αποφασισμένοι να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ως άτομα αλλά και ως μέρη του συνόλου, προκειμένου με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επίτευξη των επιδιωκόμενων στόχων της εταιρείας.

Η παραπάνω διαδικασία συνετέλεσε στη γενικότερη καλή διάθεση των παρευρισκόμενων και κυρίως για στην σύσφιξη των σχέσεων και στη δημιουργία κινήτρων στους υπόλοιπους εργαζόμενους στην εταιρεία.

Για την διοίκηση και το προσωπικό της Bergmann Kord, η επίσκεψη του κ. Müller αποτελεί μεγάλη τιμή, και έδωσε δίνει νέα ώθηση στην προσπάθεια να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο όραμά τους, προσφέροντας τη βέλτιστη επιλογή στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων όσων τους εμπιστεύονται.

Για γενικότερη ενημέρωσή σας περιηγηθείτε στο www.kord.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΑ : Λεωφ. Κηφισίας 348, 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Τηλ. 210 6828888.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα, 412 22 Λάρισα, Κεντρική Πλατεία Λάρισας – Τηλ. 2410 660090.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση