Άλιμος: Βρέθηκε βρέφος τριών μηνών σε μαύρη σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» - Καλή η κατάσταση της υγείας του
«Συναγερμός» έχει σημάνει στις Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός βρέφους περίπου τριών μηνών σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο έξω από το Συμμαχικό Πολεμικό Νεκροταφείο Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος – ένα κοριτσάκι – βρέθηκε λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (14.05.25) σε μία μαύρη σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο.
Το βρέφος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος και γιατί άφησε στο σημείο το βρέφος.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αίγιο: Έρευνες για τον εντοπισμό 16χρονης μαθήτριας – Εξαφανίστηκε πηγαίνοντας στο σχολείο
Η ανήλικη έφυγε το πρωί από το σπίτι της με προορισμό το σχολείο, αλλά δεν επέστρεψε, με τους γονείς της να δηλώνουν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.
Πιερρακάκης: Οι τράπεζες να κάνουν περισσότερα για την οικονομία και την κοινωνία
Ο υπουργός απαρίθμησε τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για το ιδιωτικό χρέος.
Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη
Ο λόγος της επίθεσης δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για ζήτημα ερωτικής αντιζηλίας.
«Βιαστικό» μωρό γεννήθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Χανίων
«Ήταν ένα περιστατικό που σκόρπισε χαμόγελα στο προσωπικό»
Νεκρός εντοπίστηκε ο 78xρονος Γάλλος που αγνοούνταν στην παραλία Μαδέ στο Ηράκλειο
Εντοπίστηκε η σορός του ανοιχτά της παραλίας.
Δεν μας έδωσαν πληροφορίες, μόνο ότι ήρθε για μια θεραπεία: Οι διασώστες του ΕΚΑΒ «καίνε» Γάκα και Θεοδωρόπουλο για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Διασώστες από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο ιατρείο στο Κολωνάκι την μοιραία για τον Γιώργο Μαζωνάκη ημέρα αποδομούν τα επιχειρήματα των δύο γιατρών.