ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Αναστάτωση στο λιμάνι της Πάτμου - 34χρονος έπεσε από πλοίο στη θάλασσα

Αναστάτωση στο λιμάνι της Πάτμου - 34χρονος έπεσε από πλοίο στη θάλασσα

Ο άνδρας είχε επιβιβαστεί προσωρινά στο πλοίο προκειμένου να τοποθετήσει αποσκευές συγγενικών του προσώπων

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο λιμάνι της Σκάλας Πάτμου, όταν ένας 34χρονος έπεσε στη θάλασσα από το επιβατηγό- καταμαράν «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ».

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άνδρας είχε επιβιβαστεί προσωρινά στο πλοίο προκειμένου να τοποθετήσει αποσκευές συγγενικών του προσώπων.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος ότι το πλοίο ξεκίνησε την αναχώρησή του, πήδηξε στη θάλασσα με σκοπό να επιστρέψει στην ακτή. Άμεσα σήμανε συναγερμός στη Λιμενική Αρχή Πάτμου.

Στην περιοχή έσπευσαν για παροχή βοήθειας περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και το επιβατηγό - δεξαμενόπλοιο «ΑΡΤΕΜΙΣ», ενώ το πλήρωμα του «ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» προχώρησε στην πόντιση σωσιβίου.

Ο 34χρονος κατάφερε τελικά να εξέλθει από τη θάλασσα χωρίς τραυματισμό και, σύμφωνα με το protothema.gr, είναι καλά στην υγεία του. Το πλοίο συνέχισε κανονικά το προγραμματισμένο δρομολόγιό του, ενώ την υπόθεση διερευνά το Λιμεναρχείο Πάτμου.

Φραπές: Στο «σκαμνί» για απείθεια επειδή δεν πήγε την πρώτη φορά στην Εξεταστική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φραπές: Στο «σκαμνί» για απείθεια επειδή δεν πήγε την πρώτη φορά στην Εξεταστική