Ένοπλη ληστεία σε αρτοποιείο στην Καισαριανή: Έπιασα το σκαμπό για να τους αντιμετωπίσω, λέει ο φούρναρης
Αφού άρπαξαν τις εισπράξεις, στη συνέχεια έφυγαν με τον 67χρονο να καλεί την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.
Δύο ένοπλοι άνδρες φορώντας κουκούλες full face εισέβαλαν σε αρτοποιείο της Καισαριανής για να αρπάξουν τις εισπράξεις.
Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί καρέ καρέ το περιστατικό, με τον ιδιοκτήτη του αρτοποιείου να προσπαθεί να απομακρύνει τους ληστές.
Δύο ένοπλοι άνδρες φορώντας κουκούλες full face εισέβαλαν στον φούρνο και κρατώντας πιστόλι και μαχαίρι, απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους δώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Μάλιστα, ένας από τους δύο δράστες έσπρωξε τον 67χρονο και στη συνέχεια πέταξε την ταμειακή μηχανή στο πάτωμα, στην προσπάθειά του να την ανοίξει. Ο φούρναρης προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον σταματήσει. Έπιασε ένα σκαμπό και κατευθύνθηκε προς τον δράστη, ο οποίος όμως τον έσπρωξε ξανά με δύναμη όσο ο δεύτερος δράστης τον σημάδευε με το όπλο στο κεφάλι.
Αφού άρπαξαν τις εισπράξεις, στη συνέχεια έφυγαν με τον 67χρονο να καλεί την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.
Ο Δημήτρης Μπίρης, ο φούρναρης που ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές ανέφερε στο Mega:
«Ήμουν στο εργαστήριο και μπήκε ο κουκουλοφόρος με το όπλο και μου είπε ληστεία αλλά ήμουν μόνος μου. Σηκώθηκα, βγήκε ο ένας με το πιστόλι στα χέρια και ο άλλος μπήκε προς το ταμείο και έριξε την ταμειακή, έπιασα το σκαμπό και είπα ό,τι μπορέσω να γλιτώσω. Αυτός έμεινε σε ένα σημείο και έβγαλε το μαχαίρι και εγώ έκανα πίσω γιατί φοβήθηκα το μαχαίρι. Καθόταν μπροστά στην ταμειακή με το μαχαίρι και μάζευε την είσπραξη, περίπου 200 ευρώ δεν είχα κάνει ταμείο. Ο άλλος μου έβγαλε το πιστόλι και φοβήθηκα λίγο. Φαινόντουσαν μόνο τα μάτια τους. Μου την "έδωσε" και του είπα ‘σε ξέρω και σε βλέπουν οι κάμερες’. Αυτός μάλλον φοβήθηκε και έφυγαν. Η αστυνομία σε 5 λεπτά ήρθε αλλά πρέπει να έχουμε αστυνόμευση εδώ. Ζητάμε βοήθεια γιατί γίνονται πολλά περιστατικά. 30 χρόνια που έχω το μαγαζί έχουν μπει 3 φορές αλλά όχι τόσο οργανωμένοι όσο αυτοί. Ήταν επαγγελματίες, με μαχαίρια και πιστόλια».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες