ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γυναίκα σε αμόκ προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο Ηράκλειο

Γυναίκα σε αμόκ προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και επιτέθηκε σε αστυνομικούς στο Ηράκλειο

Φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής (04.05.25) στο Ηράκλειο, όπου μία γυναίκα σε αμόκ προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητα, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικούς.

«Πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης μίας γυναίκα από την Πολωνία, η οποία και συνελήφθη, έπειτα από καταγγελία πολιτών για ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, η ίδια επιτέθηκε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να την ακινητοποιήσουν και να τη συλλάβουν. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και κρατείται.

ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική μείωση των θανάτων το 2023 - Τα πιο επικίνδυνα νοσήματα και οι περιοχές με την υψηλότερη θνησιμότητα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική μείωση των θανάτων το 2023 - Τα πιο επικίνδυνα νοσήματα και οι περιοχές με την υψηλότερη θνησιμότητα