ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ανώτερος αξιωματικός του ρωσικού στρατού σκοτώθηκε από την έκρηξη αυτοκινήτου στη Μόσχα

Ανώτερος αξιωματικός του ρωσικού στρατού σκοτώθηκε από την έκρηξη αυτοκινήτου στη Μόσχα

Πληροφορίες ότι ήταν δεύτερος τη τάξει στη Διεύθυνση Βασικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου

Ένας ανώτερος αξιωματικός του ρωσικού στρατού σκοτώθηκε σήμερα από την έκρηξη αυτοκινήτου στο προάστιο Μπαλάσιχα της Μόσχας, έγραψε η ρωσική διαδικτυακή εφημερίδα Mash και μετέδωσε το δίκτυο Shot.

Το Mash ανέφερε ότι ο αξιωματικός ονομάζεται Γιάροσλαβ Μοσκάλικ και ήταν δεύτερος τη τάξει στη Διεύθυνση Βασικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου του ρωσικού στρατού.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση να διακριβώσει τον ισχυρισμό της Mash.

Δεν υπήρξε κάποια άμεση επίσημη επιβεβαίωση από τις αρχές για το τι συνέβη ή λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του αξιωματικού που στοχοθετήθηκε.

Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Baza, η οποία έχει πηγές στις ρωσικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, μετέδωσε ότι μια βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε σταθμευμένο όχημα πυροδοτήθηκε από απόσταση όταν ο αξιωματικός – ο οποίος διέμενε στην περιοχή – πέρασε δίπλα από το αυτοκίνητο.

Πηγή: ΑΠΕ

Εκτόπισαν 10.000 κατοίκους για να φτιάξουν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εκτόπισαν 10.000 κατοίκους για να φτιάξουν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο