ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΗΠΑ: Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή αεροασθενοφόρου στη Φιλαδέλφεια

ΗΠΑ: Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή αεροασθενοφόρου στη Φιλαδέλφεια

Ένα από τα θύματα ήταν μια νεαρή ασθενής που είχε λάβει φροντίδα σε νοσοκομείο στη Φιλαδέλφεια και ταξίδευε πίσω στο Μεξικό με τη μητέρα της.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή αεροασθενοφόρου χθες, Παρασκευή, στη Φιλαδέλφεια, μεταξύ των οποίων έξι Μεξικανοί, που επέβαιναν στο αεροσκάφος και ένας άνθρωπος στο έδαφος, ανακοίνωσαν σήμερα η πρόεδρος του Μεξικού και η δήμαρχος της Φιλαδέλφειας.

Η δήμαρχος της Φιλαδέλφειας Σερέλ Πάρκερ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως ο άνθρωπος που σκοτώθηκε στο έδαφος βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο στον τόπο της συντριβής. «Μέχρι στιγμής έχουμε καταμετρήσει 19 τραυματίες», δήλωσε η Πάρκερ.


Εξάλλου η Πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο X πως ζήτησε από προξενικούς αξιωματούχους να συνδράμουν τις οικογένειες των έξι μεξικανών πολιτών που βρίσκονταν στο αεροπλάνο και έχασαν τη ζωή τους όταν αυτό συνετρίβη.

Η εταιρεία Jet Rescue Air Ambulance, που έχει την έδρα της στο Μεξικό και άδεια για να επιχειρεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, πως στο αεροσκάφος της που συνετρίβη επέβαιναν τέσσερα μέλη πληρώματος, μια παιδιατρική ασθενής και η μητέρα της ασθενούς.

Το παιδί ήταν ένα κορίτσι που επέστρεφε στην πατρίδα του με τελικό προορισμό την Τιχουάνα, δήλωσε χθες στο CNN στέλεχος της Jet Rescue Air Ambulance, προσθέτοντας πως η μητέρα του κοριτσιού επέβαινε επίσης στο αεροπλάνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θρίλερ με την αγνοούμενη επιστήμονα στις ΗΠΑ: Βρέθηκε σκελετοποιημένη η σορός της με τραύμα από πυροβολισμό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θρίλερ με την αγνοούμενη επιστήμονα στις ΗΠΑ: Βρέθηκε σκελετοποιημένη η σορός της με τραύμα από πυροβολισμό
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google