ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Πάγωσε» η Βρετανία: Τρεις αδερφές έδωσαν τέλος στη ζωή τους με πνιγμό, 16 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους στη θάλασσα

«Πάγωσε» η Βρετανία: Τρεις αδερφές έδωσαν τέλος στη ζωή τους με πνιγμό, 16 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους στη θάλασσα

Οι τρεις αδελφές είχαν αποσύρει τα χρήματά τους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και είχαν καθαρίσει το διαμέρισμά τους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Συγκλονίζει τη Βρετανία ο θάνατος των τριών αδελφών, οι οποίες φέρονται να έβαλαν τέλος στη ζωή τους στο Μπράιτον, στη Νότια Αγγλία, 16 χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας τους υπό ανάλογες συνθήκες.

Αυτό έδειξαν τα συμπεράσματα μιας έρευνας σχετικά με αυτούς τους θανάτους, που συνέβησαν τον Μάιο του 2026 στη Βρετανία. Οι σοροί των Τζέιν Αντετόρο, ηλικίας 36 ετών, Κριστίνα Ουόλτερς, 32 ετών και Ρεμπέκα Ουόλτερς, 31 ετών, τριών αδελφών που ζούσαν μαζί στο δυτικό Λονδίνο, είχαν ανασυρθεί από τη θάλασσα νωρίς το πρωί της 13ης Μαΐου, στην παράκτια πόλη του Μπράιτον.

Την 11η Μαΐου, οι τρεις γυναίκες είχαν πάει στο Μπέρμιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία, όπου ένα ταξί τις είχε αφήσει στον δρόμο που διέμενε η μητέρα τους και σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εκείνη είχε πνιγεί το 2010, σύμφωνα με την έρευνα. Όπως γράφουν οι εφημερίδες Daily Mail και Sun, η γυναίκα είχε επίσης αυτοκτονήσει.

Ένα ταξί είχε κατόπιν μεταφέρει τις τρεις αδελφές το βράδυ της 12ης Μαΐου κοντά στην παραλία του Μπράιτον.

«Τη 13η Μαΐου, ενώ είχε σκοτεινιάσει, μπήκαν στο νερό. Δεν ήξεραν να κολυμπούν και οι συνθήκες στη θάλασσα ήταν δυσμενείς», ανέφερε αναλυτικά η δικαστικός που ήταν επιφορτισμένη με την ιατροδικαστική έρευνα, η Πενέλοπι Σκόφιλντ, ενώπιον του δικαστηρίου.

«Κατέληξα στο συμπέρασμα πως οι αδελφές εσκεμμένα εισήλθαν στο νερό με την πρόθεση να βάλουν τέλος στη ζωή τους», εξήγησε. Η Πενέλοπι Σκόφιλντ υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει τους λόγους που αυτοκτόνησαν.

Η Κριστίνα έπασχε από «άγχος και κατάθλιψη» μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η αστυνομία εντόπισε πολλές αναζητήσεις με τον όρο «αυτοκτονία» στο ιστορικό του υπολογιστή της.

Οι τρεις αδελφές είχαν αποσύρει τα χρήματά τους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και είχαν καθαρίσει το διαμέρισμά τους. Ήταν «πάρα πολύ διακριτικές» και ζούσαν «μια απομονωμένη ζωή», εξήγησε η δικαστικός.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει κανείς την οδύνη της απώλειας ενός παιδιού. Το να χάσω τις τρεις αγαπημένες μου κόρες, Τζέιν, Κριστίνα και Ρεμπέκα είναι ένας πόνος που ξεπερνά ό,τι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», είπε ο πατέρας τους, Τζόζεφ Τζέικομπσον, σε μια γραπτή ανακοίνωση που αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

Το Νόμπελ Λογοτεχνίας στην Καναδή ποιήτρια Αν Κάρσον
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Το Νόμπελ Λογοτεχνίας στην Καναδή ποιήτρια Αν Κάρσον
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Φρενίτιδα στα social media για την ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο με φόντο την Ακρόπολη – Τη μετέδωσαν live BBC και Fox News
Ισπανία: Η 11η Νοεμβρίου κηρύσσεται μέρα γενικής απεργίας για το στεγαστικό, λίγες εβδομάδες πριν από τις πρόωρες εκλογές
Θρίλερ στο Τενεσί: Θα γίνει και τρίτη απόπειρα θανάτωσης της Κρίστα Πάικ που επέζησε από δύο εκτελέσεις; Το νομικό κενό, τι ζήτησαν οι δικηγόροι της
Πολωνία: Στους 10 οι τραυματίες από την επίθεση με ματσέτα σε σχολείο – Μαθητές οχυρώθηκαν στις αίθουσες για να σωθούν