Γιώργος Μαζωνάκης: «Την Πέμπτη είχαμε βγει μαζί σε εστιατόριο» αποκάλυψε η φίλη του, Εύη Καλογηροπούλου
«Ήταν ο πιο δοτικός άνθρωπος, όταν αγάπαγε έναν άνθρωπο και όταν τον εμπιστευόταν», είπε η Εύη Καλογηροπούλου για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Η Εύη Καλογηροπούλου και ο Γιώργος Μαζωνάκης συνδέονταν με μια βαθιά φιλία ετών και είχαν συνεργαστεί το 2022 στην ταινία μικρού μήκους «Στον Θρόνο του Ξέρξη». Η σκηνοθέτις δεν αντιμετώπισε τον καλλιτέχνη ως έναν απλό τραγουδιστή που απλώς εμφανίζεται στην οθόνη, αλλά ως ένα αυθεντικό κινηματογραφικό πρόσωπο γεμάτο αντιφάσεις, εντάσσοντας τη φιγούρα του αρμονικά στο βιομηχανικό και λαϊκό σκηνικό της ιστορίας.
Οι δυο τους ήταν φίλοι. Όπως αποκάλυψε Εύη Καλογηροπούλου, μιλούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έβγαιναν μαζί. Αποκάλυψε πως λίγες μέρες πριν τον αναπάντεχο θάνατο του καλλιτέχνη, οι δυο τους είχαν βρεθεί σε εστιατόριο. Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέμεινε απλός και προσιτός, μέχρι το τέλος της ζωής του, όπως είπε η σκηνοθέτρια.
«Πέρα από συνεργάτης, ήταν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος τα τελευταία χρόνια. Είχαμε χαθεί, όπως όλοι οι φίλοι χάνονται, αλλά τον τελευταίο χρόνο ήμασταν ξανά κοντά. Μέχρι τις τελευταίες μέρες τον είχα δει, είχαμε βγει, την Πέμπτη συγκεκριμένα είχαμε βγει σε εστιατόριο. Κάθε εβδομάδα βρισκόμασταν, μιλάγαμε μέρα παρά μέρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αφορά αυτό κάποιον. Εννοείται, όμως, ότι ήταν δικός μου άνθρωπος» επισήμανε αρχικά η σκηνοθέτρια.
«Μου φαίνεται αστείο να συζητάω αν είναι δικός μου άνθρωπος ο Γιώργος. Είναι ένα παιδί, είναι ο πιο καλός άνθρωπος. Όταν είχε γίνει ένα από τα περιστατικά που ‘χαν γίνει στο σόι του Γιώργου, του είπα ότι με έπαιρναν από τις τηλεοράσεις και μου είπε “γιατί δεν βγήκες; Έπρεπε να βγεις και να πεις ότι μ’ αγαπάς πολύ και είμαι πολύ καλός φίλος”. Ήταν πάρα πολύ καλός φίλος ο Γιώργος» πρόσθεσε η Εύη Καλογηροπούλου.
«Ήταν ο πιο δοτικός άνθρωπος, όταν αγάπαγε έναν άνθρωπο και όταν τον εμπιστευόταν. Ήταν εκεί μέχρι το τέλος. Δηλαδή εμένα με έχει υπερασπιστεί από προσωπικές στιγμές, που δεν θα χρειαζόταν, μέχρι επαγγελματικές. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην με υπερασπιστεί» πρόσθεσε στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.
«Και επειδή ακούω διάφορα, ο Γιώργος ήταν ένας πολύ φωτεινός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος δεν ήταν πολλά που ξέρει ο κόσμος. Τον ενδιέφερε βαθιά η κουλτούρα, ας πούμε, δεν είναι τυχαίο αυτό που κάναμε με την ταινία μικρού μήκους».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο APON ακύρωσε συναυλία του μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Lady Gaga έγινε μητέρα -Απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι
Πρωτοσέλιδo στα διεθνή μέσα είναι αυτή τη στιγμή η είδηση ότι η σούπερ σταρ Lady Gaga απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι.
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τελευταία λόγια του πριν ξεψυχήσει, η κατάστασή του όταν έφτασε στην κλινική και οι αντιφάσεις των γιατρών
Το newsit.gr παρουσιάζει το διαβιβαστικό για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι υποστηρίζουν οι γιατροί και οι υπάλληλοι της κλινικής, η κακή κατάσταση του τραγουδιστή και η μοιραία πλασμαφαίρεση
Πένθος για την Όλγα Φαρμάκη: Πέθανε ο αδελφός της - Πληροφορίες ότι κατέρρευσε στο σπίτι του στο Αγρίνιο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 32χρονος φέρεται να κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του, την ώρα που άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει παραγγελία delivery.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ιατροδικαστική δεν έδειξε καρδιολογικό νόσημα – Βρέθηκαν πολλαπλά τρυπήματα στο κάθε χέρι
Τι ισχυρίζονται οι δύο γιατροί, ο 58χρονος «τα ρίχνει» στην σύζυγό του, δεν έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στον τραγουδιστή πριν την πλασμαφαίρεση.
Ο Μουζουράκης αποχαιρέτησε από τη σκηνή τον Μαζωνάκη με το «Ξημερώνει πάλι»: «Κάποιες φορές η σιωπή μιλάει πιο πολύ»
«Κατηγορήθηκα ότι δεν έκανα ανάρτηση για τον Γιώργο Μαζωνάκη όμως νομίζω κάποιες φορές η σιωπή μιλάει πιο πολύ» είπε από την σκηνή ο Πάνος Μουζουράκης.