Γωγώ Μαστροκώστα: Η ανάρτηση της κόρης της, Βικτώριας Δέλλα τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό της
Η κόρη της ήταν αυτή που έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της Γωγώς Μαστροκώστα μέσα από στα social media
Τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα, η κόρη της, Βικτώρια Δέλλα έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε έμμεση σχέση με τη μητέρα της.
Την Τρίτη 16 Ιουνίου, η Βικτώρια Δέλλα αναδημοσίευσε μέσω Instagram story απόσπασμα από το βιντεοκλίπ της Κέλλυς Κελεκίδου για το τραγούδι «Καλέ μου άγγελε», το οποίο αποτελεί αφιέρωση στη Γωγώ Μαστροκώστα.
Δείτε την ανάρτησή της
Ακούστε το «Καλέ μου Άγγελε»
Η πρώην γυμνάστρια και μοντέλο, όπως σημειώνει το protothema.gr, έφυγε από τη ζωή από καρκίνο, στις 25 Μαϊου σε ηλικία 56 ετών. Η κόρη που απέκτησε με το Τραϊανό Δέλλα έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από μία ανάρτηση στα social media.
Δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία, η Βικτώρια Δέλλα είχε γράψει για την απώλεια της μητέρας της: «Σήμερα έφυγε ο αγαπημένος μου άνθρωπος. Η πιο καλή ψυχή, η κολλητή μου, η καλύτερη γυναίκα που ήμουν τόσο τυχερή να αποκαλώ μαμά. Η μαμά μου ήταν μια μαχήτρια, ένας βράχος που δεν λύγισε ποτέ. Δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν αναστέναξε. Πέρασε πολλά στη ζωή της, αλλά τα αντιμετώπισε με δύναμη και αξιοπρέπεια. Μαμά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι περήφανη για σένα και να σε θαυμάζω. Στη ζωή μου ελπίζω να σου μοιάσω έστω και λίγο. Θα είσαι για πάντα το αιώνιο πρότυπό μου. Και τώρα ξέρω πως θα έχω πάντα τον φύλακα άγγελό μου να με προσέχει. Σ’ αγαπάω πολύ.
Στις 28 Μαΐου, μία ημέρα μετά την κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα, η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία ήταν στενή φίλη της πρώην γυμνάστριας, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok με φωτογραφίες από κοινές τους στιγμές, ενώ ακουγόταν η τραγουδίστρια να ερμηνεύει τους στίχους του Γιώργου Μουκίδη: «Καλέ μου Άγγελε που πας; Μην φεύγεις μακριά. Δεν φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά που γίνεσαι, που σκέφτεσαι, που νιώθεις και αγαπάς. Καλέ μου άγγελε, τώρα πού πας».
@kellykelekidouofficial Καλέ μου άγγελε…που πας…🤍🕊️ #gogomastrokosta ♬ πρωτότυπος ήχος - Kellykelekidou
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής πήγε για baby swimming με την κόρη του, Ξένια
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε και η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τον Οκτώβριο στην Άνδρο με τα αγαπημένα της πρόσωπα
Πόζαρε με τον Μάκη Παντζόπουλο, τον Άγγελο Λάτσιο και τον Θοδωρή Μισόκαλο
«Έχασα 20 κιλά σε 5 μήνες, δεν στερήθηκα τίποτα, έτρωγα κάθε 3 ώρες» -Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη διατροφή που έκανε
Ακολουθώντας τις συμβουλές της διατροφολόγου του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης περιγράφει πως κατάφερε να χάσει μέσα σε πέντε μήνες 20 κιλά χωρίς στερήσεις.
Αποκάλυψη για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ: Τα έσοδα δεν έφτασαν για να πληρωθεί η ίδια
Δεν πήγαν καλά τα οικονομικά της συναυλίας - Το κόστος παραγωγής εκτοξεύτηκε στα 9 εκατ. ευρώ - Μπήκαν μέσα ένα εκατ. ευρώ και η Βίσση δεν πληρώθηκε