ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 22 oC
Αναζήτηση:

Η Έλενα Τσαγκρινού για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Το τραγούδι «καίγομαι» τα λέει όλα

Η Έλενα Τσαγκρινού για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Το τραγούδι «καίγομαι» τα λέει όλα

Η τραγουδίστρια απάντησε αν την ενοχλεί που ο παρουσιαστής έχει ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με την πρώην του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου κλήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη, η τραγουδίστρια απάντησε: «Το τραγούδι μου “καίγομαι” τα λέει όλα».

Όσο για το αν την ενοχλεί που ο παρουσιαστής κάνει μαζί ραδιοφωνική εκπομπή με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα, σχολίασε: «Η πλευρά του δικού μου συντρόφου είναι πολύ ξεκάθαρη, οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα. Είναι επαγγελματική η σχέση τους».

«Κάνει εκπομπή με την πρώην του; Τόσο Σουηδία;», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου

«Ο Λάμπρος κάνει εκπομπή με την πρώην του; Τόσο Σουηδία;», σχολίασε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Πάνος Κιάμος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος αυτούς τους καλλιτέχνες»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πάνος Κιάμος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος αυτούς τους καλλιτέχνες»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σύντροφος Χάαλαντ: «Για γρήγορο δείπνο με ελληνικό άρωμα φτιάχνω μαριναρισμένο κοτόπουλο με τραγανές ψητές πατάτες και σάλτσα γιαουρτιού»