Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναυλίες του: Με ταλαιπωρεί μία επίμονη πνευμονία
Ο τραγουδιστής δεσμεύτηκε να επιστρέψει σύντομα στα live του
Τις προγραμματισμένες συναυλίες του ακύρωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για το επόμενο διάστημα, καθώς, όπως αποκάλυψε, τον ταλαιπωρεί μία επίμονη πνευμονία.
Ο τραγουδιστής, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του είχε οργανώσει εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 20 Αυγούστου εξήγησε πως αδυνατεί να συνεχίσει τα live μέχρι να επανέλθει. Παρόλα αυτά, δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει σύντομα, όπως γράφει το protothema.gr.
Στην ανάρτησή του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγραψε: «Δυστυχώς, μία επίμονη πνευμονία, που με ταλαιπωρεί αρκετό καιρό, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών. Υπόσχομαι ότι θα τα πούμε σύντομα από κοντά σε πλατείες, γήπεδα, φεστιβάλ, θέατρα και στους δρόμους».
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!