ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στην Αθήνα η Τέιλορ Σουίφτ για τον γάμο του Γιώργου Καρλαύτη, δείτε βίντεο

Στην Αθήνα η Τέιλορ Σουίφτ για τον γάμο του Γιώργου Καρλαύτη, δείτε βίντεο

Άτομα που βρέθηκαν στον χώρο περιέγραψαν την Τέιλορ Σουίφτ ως «χαμογελαστή, απλή και πολύ κουλ»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ, με την άφιξή της να πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς καμία δημόσια ανάρτηση στα social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε» της ERT, η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε στη χώρα μας για να παραστεί στον γάμο του Γιώργου Καρλαύτη, του Ελληνοαμερικανού αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος παντρεύτηκε στην Αθήνα.

Η παρουσία της Τέιλορ Σουίφτ στον γάμο συνδέεται και με τον αρραβωνιαστικό της, Travis Kelce, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Γιώργου Καρλαύτη στο NFL. Η σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής βρισκόταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη λίστα των καλεσμένων του ζευγαριού.


Μάλιστα, πλάνα που διέρρευσαν από το γαμήλιο πάρτι φέρεται να καταγράφουν την παρουσία της τραγουδίστριας στη δεξίωση. Άτομα που βρέθηκαν στον χώρο περιέγραψαν την Τέιλορ Σουίφτ ως «χαμογελαστή, απλή και πολύ κουλ», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες χόρευε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η παρουσία της κορυφαίας εμπορικά ποπ σταρ στην Ελλάδα προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον, καθώς η επίσκεψή της κρατήθηκε μυστική μέχρι να διαρρεύσουν τα πρώτα στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Γιώργος Μαζωνάκη: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος των ιατρών - Kατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκη: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος των ιατρών - Kατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
«Ο θάνατος έγινε μέσα στην πλασμαφαίρεση» λέει η οικογένεια Μαζωνάκη - «Θα ζητήσουμε άρση τηλεφωνικού απορρήτου»
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τσιρότο στο κεφάλι, οι 3 ώρες παραμονής στην κλινική και τα προβλήματα ομιλίας - Τα νέα στοιχεία στις έρευνες
Στον Εισαγγελέα σήμερα οι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι αντιφάσεις και το «χαμένο» τρίωρο στην κλινική