ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

"Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με τον μπέμπη": Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τη γέννα

"Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με τον μπέμπη": Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τη γέννα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη Παρασκευή (11/7). Η αγαπημένη δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο τον γιο τους, ενώ μητέρα και παιδί πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο την Δευτέρα (14/7).

Η κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου και του Λάμπρου Κωνσταντάρα βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο, με τους νέους γονείς να κάνουν δηλώσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εμφανώς συγκινημένη ανέφερε: «Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλά. Η μαμά και ο μπαμπάς πολύ χαρούμενοι! Όλα πήγαν καλά, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά με το μωράκι. Όταν ήρθε εκείνη η στιγμή ήμασταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, είχα και μια εξαιρετική μαία, οπότε όλα πήγαν καλά».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Μόργκαν είπε: «Ήμουν μέσα στον τοκετό, το έζησα όλο. Ήμουν αγχωμένος».

Τροχαίο ατύχημα για τον Άρη Μουγκοπέτρο: «Ζω από θαύμα, ανυπομονώ να περάσει αυτή η χρονιά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τροχαίο ατύχημα για τον Άρη Μουγκοπέτρο: «Ζω από θαύμα, ανυπομονώ να περάσει αυτή η χρονιά»