ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θάνος Τοκάκης: Δεν μου ταίριαζε το «50-50», προσπαθούσα να βρω τι πραγματικά θέλω

Θάνος Τοκάκης: Δεν μου ταίριαζε το «50-50», προσπαθούσα να βρω τι πραγματικά θέλω

«Όλος ο κόσμος με φωνάζει Αχιλλέα, ακόμα και τώρα», σημείωσε ο ίδιος

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου βρέθηκε ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του MEGA «50-50».

«Στο “50-50” ήμουν 25 χρονών και πήγα μόλις τελείωσα τη σχολή μου. Να σημειώσω ότι μόλις τελειώσαμε τη σχολή ήταν μια κατάσταση στην οποία έπρεπε να ασχοληθούμε με την τέχνη και όλα αυτά και τότε οτιδήποτε τηλεοπτικό το θεωρούσαμε λίγο δεύτερο», είπε αρχικά ο Θάνος Τοκάκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ πήγα στην οντισιόν και με πήραν. Είδα την αναγνωσιμότητα κατευθείαν και είδα ότι δεν μου ταίριαζε. Τότε προσπαθούσα να δω τι πραγματικά θέλω και στην πορεία το βρήκα. Νομίζω όμως, ότι όλοι και όχι μόνο στην υποκριτική, θέλουμε κάτι που δεν έχουμε. Προσπαθώ να βρίσκω τη γαλήνη στο τώρα».


«Όλος ο κόσμος με φωνάζει Αχιλλέα, ακόμα και τώρα», σημείωσε ο Θάνος Τοκάκης.

https://exchange.glomex.com/video/v-d7irfvw04nix?integrationId=eexbs14jwugrane
Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση μετά την επίσκεψη στην Τήνο – «Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική ανάρτηση μετά την επίσκεψη στην Τήνο – «Νιώθω ιδιαίτερα ευγνώμων»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google