Τσουβέλας: Είμαστε 13 χρόνια μαζί με την Εύα -Δεν έχουμε παντρευτεί για να μη χωρίσουμε
Για τη ζωή του και την καριέρα του μίλησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την κωμωδία και την πολιτική ορθότητα, αλλά και για την προσωπική του ζωή.
«Υπάρχει πάντα τρόπος να κάνεις κωμωδία μέσα στην πολιτική ορθότητα, είναι πιο δύσκολο αλλά συμβαδίζεις με την εποχή. Γι’ αυτό και χάρηκα με το "Τότε και Τώρα" που κάναμε με την Έλενα Χαραλαμπούδη (στον ΣΚΑΪ), γιατί μπορείς και το ξεπερνάς αυτό, αναφερόμενος στο... Τότε περνάς πράγματα και μπορείς να πατάς λίγο το πόδι πέρα από την cancel κουλτούρα και όλα αυτά. Γιατί έτσι ήταν τότε.
Από τα δικηγορικά γραφεία πέρασα με τον παπά στη Στυλίδα, αλλά δεν γινόταν να μην το σχολιάσω. Παίρνω και εγώ τα ρίσκα μου. Τα σχολιάζω με το δικό μου μυαλό, αλλά και πάλι αυτό έχει να κάνει με ό,τι γίνεται σε μια παράσταση» είπε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.
«Έχω ανησυχία μη φύγει κάποια λέξη περίεργη την ώρα που σχολιάζω, κι όταν μου φεύγει, κάνω "πω πω, τώρα τι είπα, κάποιος το έχει καταγράψει αυτό και θα με κάνετε cancel αλλά δεν το εννοούσα". Γελάνε πάλι και μ’ αυτό, οπότε το μαζεύω. Γίνομαι δηλαδή δικηγόρος του εαυτού μου αναγκαστικά, γιατί ζω από αυτή τη δουλειά και είμαστε και απροστάτευτοι» πρόσθεσε.
Τσουβέλας: Η γυναίκα μου θέλει να δείρει όποιον με βρίζει, γίνεται έξαλλη
Για τη σύντροφό του, γλύπτρια, Εύα Καρύδη, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας δήλωσε: «Είμαστε μαζί 13 χρόνια με την Εύα. Όταν σε παίρνει η μάνα της για κουρτινόξυλα, είστε παντρεμένοι. Δεν υπάρχουν αξιώματα στις ανθρώπινες σχέσεις. Δηλώνει πολλά πράγματα ο γάμος. Αν συνεννοηθεί ένα ζευγάρι, αυτή είναι η σύμβαση. Είναι γλύπτρια. Πάντα η γυναίκα διαλέγει τον άντρα, όχι το αντίθετο. Είμαστε μια χαρά. Πιστεύω ότι δεν έχουμε παντρευτεί για να μη χωρίσουμε. Γελάει πάρα πολύ, κάνουμε πολλά σκετσάκια μαζί. Η γυναίκα μου θέλει να δείρει όποιον με βρίζει. Γίνεται έξαλλη».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Νίκος Καρβέλας έστειλε νέο εξώδικο στη Βίσση - Της απαγορεύει να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ
Νέο εξώδικο στην Άννα Βίσση έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day, ο Νίκος Καρβέλας, με το οποίο της απαγορεύει να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ.
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ήμουν 9 ετών, ο προπονητής μου, μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο μέχρι τα γόνατα για να δει έναν τραυματισμό μου
Αισθάνθηκα πολύ άβολα, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια, δήλωσε το μοντέλο
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία με την Αλεξάνδρα Νίκα μετά τη συναυλία στο Royal Albert Hall
Η σύζυγος του τραγουδιστή ταξίδεψε στη βρετανική πρωτεύουσα για να τον στηρίξει στην εμφάνισή του
Σάκης Τανιμανίδης: Ένιωσα ότι έχω το άγγιγμα του Μίδα, «είναι εύκολο έτσι θα πάνε όλα» είπα
«Το "Survivor" ήρθε σαν ένα ηφαίστειο, έκανε πανελλήνιο ρεκόρ τηλεθέασης», είπε ακόμα ο γνωστός παρουσιαστής
Σύντροφος Χάαλαντ: «Για γρήγορο δείπνο με ελληνικό άρωμα φτιάχνω μαριναρισμένο κοτόπουλο με τραγανές ψητές πατάτες και σάλτσα γιαουρτιού»
Ορισμένοι ποδοσφαιριστές προτιμούν να εμπιστεύονται την προετοιμασία των γευμάτων τους σε επαγγελματίες σεφ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.
Η Σάσα Μπάστα στο νοσοκομείο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της
Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram