ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η Λένα Φλυτζάνη ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ: Τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου

Η Λένα Φλυτζάνη ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ: Τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου

Μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη η νεαρή δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο «τιμόνι»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η Λένα Φλυτζάνη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «τιμόνι» της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας (01.06.2026), μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον σταθμό.

Η όμορφη δημοσιογράφος «καλησπέρισε» το τηλεοπτικό κοινό του ΣΚΑΪ, προλογίζοντας τα θέματα της επικαιρότητας που θα μεταδίδοντας στη συνέχεια. Η Λένα Φλυτζάνη στην «παρθενική» της εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων φορούσε ένα κομψό κοστούμι σε λευκή απόχρωση.

Η Λένα Φλυτζάνη μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στα ηνία του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων.

«Καλησπέρα σας, κυρίες και κύριοι. Ελάτε να δούμε πώς καταγράφουμε τα γεγονότα αυτή την ώρα, εδώ στον ΣΚΑΪ», είπε στην έναρξη του δελτίου.

«Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2026 την παρουσίαση του καθημερινού Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει η Λένα Φλυτζάνη.


Άγγελος Αντωνόπουλος: Υπήρξε μία από τις πιο αριστοκρατικές μορφές του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άγγελος Αντωνόπουλος: Υπήρξε μία από τις πιο αριστοκρατικές μορφές του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google