Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 16:43 Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός γραμματέας του ΚΚΕ χόρεψε «Της γερακίνας γιος».

Στη Φθιώτιδα και τη Μακρακώμη βρέθηκε την Παρασκευή (15/7), ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, ο κ. Κουτσούμπας μετά την ομιλία του παρέμεινε στον χώρο και διασκέδασε με όσους έδωσαν το «παρών» στη βραδιά καθώς ακολούθησε και μουσική συναυλία

Μάλιστα, σηκώθηκε και για χορό όταν η Γλυκερία, που ήταν από τους καλλιτέχνες που διασκέδαν τον κόσμο, ξεκίνησε να λέει το γνωστό τραγούδι «Της γερακίνας γιός».

Ο κ. Κουτσούμπας χόρεψε το βαρύ ζεϊμπέκικο, με τους παραβρισκόμενους να χτυπούν παλαμάκια γύρω του, ενώ ο ίδιος τραγουδούσε και τους στίχους που έγραψε πριν από 47 χρόνια ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Δείτε το βαρύ ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση