Τι γίνεται με τον αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 14:50 Τι γίνεται με τον αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός;

Η ύφεση της χιονόπτωσης αφήνει πολλά περιθώρια για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας Κυπέλλου.

Ο χιονιάς έντυσε στα λευκά σήμερα το ΔΑΚ Λαμίας, λίγες ώρες πριν φιλοξενήσει το μεγάλο παιχνίδι για τη Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΣ Λαμία και του Παναθηναϊκού.

Το γεγονός ότι η χιονόπτωση αργά το μεσημέρι μειώθηκε αισθητά, επέτρεψε στον υπεύθυνο της ομάδας να καθαρίσει τις γραμμές οι οποίες είναι ορατές και μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας κατά την κρίση βέβαια του διαιτητή Αρετόπουλου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί αν το κρίνει και ο διαιτητής και φυσικά δε συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Αυτή την ώρα στο ΔΑΚΛ θα βρίσκονται οι αποστολές και των δύο ομάδων, αλλά και το διαιτητικό τρίο το οποίο και θα ελέγξει  κατά αποκλειστική αρμοδιότητα την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου.

Σημειώνουμε ότι όποτε κι αν γίνει το παιχνίδι, το εισιτήριο που έχετε στην κατοχή σας ισχύει και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Βάσει σχεδιασμού για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια μέχρι την έναρξη του αγώνα, με την τιμή να είναι στα 20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Το έστρωσε στο ΔΑΚΛ - Ο διαιτητής θα κρίνει αν θα γίνει το ματς

ΠΑΣ Λαμία: Μέσα ο Βάντερσον - Εκτός ο Αναστασιάδης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση