Λαμία: Δύο νέοι θάνατοι συμπολιτών μας από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 08:55 Λαμία: Δύο νέοι θάνατοι συμπολιτών μας από κορωνοϊό

4ος θάνατος από το Γηροκομείο…

Δύο ακόμη συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη με το φονικό ιό στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο πρώτος αφορά 83χρονο από χωριό της δυτικής Φθιώτιδας με υποκείμενα νοσήματα που είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού την Κυριακή και ενώ νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο. Ο δεύτερος, 82χρονη γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας που ήταν μέχρι πρότινος στο Γηροκομείο που χτυπήθηκε από κορωνοϊό. Πρόκειται για την 4η ηλικιωμένη τρόφιμο του συγκεκριμένου Ιδρύματος που καταλήγει από κορωνοϊό (και οι τέσσερις γυναίκες).

Δυστυχώς με αυτούς τους θανάτους φτάσαμε τους 25 από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Λαμίας, από την αρχή της πανδημίας, με τον πρώτο εξ αυτών να καταγράφεται στις 15 Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στις απώλειες αυτές, ήταν και ένας 88χρονος από τη Φωκίδα, ένας 69χρονος από τη Βοιωτία, ένας 78χρονος από την Καρδίτσα, ένας 59χρονος από την Ευρυτανία και τέλος ένας 60χρονος από τη Μαγνησία.

Οι υπόλοιποι 20 θάνατοι, αφορούν πολίτες της Φθιώτιδας που συνολικά θρηνεί την απώλεια 25 ανθρώπων, 12 ανδρών και 13 γυναικών, ηλικίας από 59 έως 100 ετών (μ.ο. τα 81,5 έτη).

Να σημειώσουμε ότι η ΜΕΘ παραμένει πλήρης καθώς κάθε κρεβάτι που αδειάζει γεμίζει αμέσως από την κλινική covid όπου ο αριθμός των ασθενών είναι πάντα γύρω ή πάνω από τα 60 χωρίς να έχει πέσει από το 58 για αρκετές εβδομάδες!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση