Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Οικονόμου - Πέθανε ο πατέρας του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 11:30 Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Οικονόμου - Πέθανε ο πατέρας του

Η κηδεία του Δημήτρη Οικονόμου, πατέρα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, θα γίνει στις 4:00΄ σήμερα το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Βαρύτατο πένθος για τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, αλλά και για ολόκληρη τη Φθιώτιδα, καθώς «έφυγε» από τη ζωή στα 84 του χρόνια ο πατέρας του Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για έναν από τους μακροβιότερους Προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, τον οποίο υπηρέτησε ακόμη και μετά την συνταξιοδότησή του, υποστηρίζοντας τον με κάθε τρόπο. Γεωπόνος στο επάγγελμα, ήταν εκ των ιδρυτών της πολύ γνωστής εταιρείας «Παναγροτικής».

Υπηρέτησε για πολλά χρόνια επίσης και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ήταν εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Φθιώτιδας στην ΕΣΕΕ και στο προεδρείο της.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν από κοντά και ακόμη περισσότερο σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

«Επρόκειτο για έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το εμπόριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας», λέει στο LamiaReport ο Πρόεδρος του ΕΣΛ Γιάννης Βλαχογιάννης. «Άνθρωπος που είχε οράματα και σχέδιο και εκπροσώπησε επάξια την περιοχή του παντού. Ενωτικός και δοτικός βοήθησε τα μέγιστα σε δύσκολες στιγμές τον Σύλλογο και το Επιμελητήριο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Η κηδεία του Δημήτρη Οικονόμου θα γίνει την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 4:00’ μμ το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Αριθμός Λογαριασμού ΕΤΕ: 39629625276 (Εθνική Τράπεζα)

IBAN: GR 8701103960000039629625276

Όλη η ομάδα του LamiaReport εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση